Deci acum ma enervezi
sunt fata, deci stiu ce vorbesc..nimic nu poate fi mai frumos decat sa fi luata prin surprindere de un baiat cu un buchet de flori in mana. Nu trebuie sa.ti fie frica ca va reactiona negativ..important este ca ai incercat si ai aflat daca sentimentul este reciproc, poate fi, sau nu. Decat sa regreti o viata spunand ca ai fost un fraier ca nu ai incercat...
Curaj esti barbat ce Dumnezeu!?!
Poti incerca sa ii scrii, daca nu reusesti sub nicio forma sa ii spui in fata. E si asta o modalitate.
O inviti la un suc, vorbesti cu ea ii spui cum au inceput aceste sentimente sa prinda culoare datorita ei, iar la sfarsit spui: Si uite asa am ajuns sa te iubesc.
:*
Off, este greu in primul rand nici nu ne cunoastem, eu o vad mereu mereu si nu mai pot sa imi iau gandul de la ea...ma gandesc ca poate par un nesimtit daca opresc la ea si îi dau un buchet de flori :°(
Iti multumesc, in sfarsit am si eu o persoana care ma incurajeaza iti multumesc din suflet!
Cu placere! :* Doamne ajuta!
Deci acum ma enervezi
sunt fata, deci stiu ce vorbesc..nimic nu poate fi mai frumos decat sa fi luata prin surprindere de un baiat cu un buchet de flori in mana. Nu trebuie sa.ti fie frica ca va reactiona negativ..important este ca ai incercat si ai aflat daca sentimentul este reciproc, poate fi, sau nu. Decat sa regreti o viata spunand ca ai fost un fraier ca nu ai incercat...
Curaj esti barbat ce Dumnezeu!?!