Ia o si tu cu binisorul.Fa-i o cafea fa -i si un masaj si cand o vezi relaxata începe să vb asa pe ocolite cum ar fi ce ai spune dacă mi as face un tatuaj? Si daca iti raspunde nu asteapta încă vreo 2 ore si spune i ca nu are ce sa ti mai faca? si eu vreau să-mi fac unul si nu ma lasa desi am 20 de ani si pana imi gasesc de lucru depind de ei
Gaseste momentul potrivit(dar nu astepta 3 luni). Cand o vezi in toate bune, du-te la ea, stati de vorba, lingusesti-o subtil. Apoi arunci bomba! Dupa minimalizează vestea. Fa-o sa sune de parca nu ar fi nimic wow. De ex: Nu stiu cine si-a tatuat tot spatele, ba chiar maica-sa i-a facut programarea la salon. Si tot spate?! Adica tot tot! Pff... la mine abia se observa! Baftă
Ai ajuns panarama inainte de 18 ani, o sa te certe daca afla mai bine tinel ascuns pana la 18
La 15 ani tatuaj? A zis bine cineva pe aici ca ai luat-o cam prea repede cu viata asta. Ai facut deja sex la 14 ani. Spune-i clar si la obiect. Daca iti aplica vreo corectie, o meriti.
Nu am mentionat varsta si nu cred ca esti in stare sa ma judeci.Chiar e nevoie sa imi sterg toata intrebarile ca sa nu fiu criticata? Raman la concluzia ca Romania e o tara frumoasa, dar cu oameni de ****, nu toti, bineînțeles.Cred ca stii in ce categorie te afli
Nu e greu sa afli varsta din intrebarile tale. Ai dreptate cu oamenii. Esti una dintre ei. Păcat că ai inceput cam devreme.
Nu are 15 ani.15 cm are tatuajul
Nu mai vorbi daca nu stii.
https://www.tpu.ro/......u-mai-pot/
O imbeti, ii ceri bani, ii spui ca esti gravida, apoi ca ai glumit, si ii arati tatuajul.
Nu contează, faptul e deja facut
anonim_4396 întreabă: