E normal sa nu te lase. Văd la o alta intrebare ca tu ai 17 ani și ai început sa te plângi ca faci sex neprotejat și ti-e frica sa nu ramai însărcinată. Pai scuza-ma dar tu dacă ai fi părinte ce ai face? Știi ca România e pe locul 2 in Europa la mame adolescente, la fete măritate de tinere și care își ratează viața pentru un băiat care mai devreme sau mai târziu o sa le lase, nu?
In halul ala urmeaza sa te denigrezi? O sa-ti minti mama, care stie ea ce zice, ca mai apoi, dupa cateva zile, sa plangi ca te-a folosit si te-a lasat... Ar fi fost de ajutor sa-ti mentionezi varsta, dar din moment ce stai cu mama ta e clar ca nu ai prea mult, sper. In esenta, asculta-ti mama sau vei regreta.
Am 17 ani si de aceea nu vreau sa ii spun adevarul ca stiu ca nu m.ar lasa si datile trecute ii ziceam ca merg la o petrecere, botez...etc
Si am o prezimtire ca isi cam da seama ca eu unde merg si de asta nu mai vreau sa o klmint, dar nu ar înțelege, ii foarte protectoare cu mine
Si ce e rau in asta? Tu chiar nu realizezi cat de periculos e, ca fata, sa nu-ti asculti acum parintii? Parerea mea e ca vei regreta daca faci de capul tau! Spune-le adevarul, iar daca nu sunt de acord sa mergi, nu mergi. Parintii sunt mai importanți ca prietenul ala, cel putin deocamdata, ca nu ti-e sot.
Cati ani ai? Si stie de relație? Daca da... atunci poti sa fii directă cu ea. Spune i ca iesi afara cu prietenul tău, fara detalii mai bagi si tu ca l ajuți cu nu stiu ce pentru școala bla bla
si daca crezi ca nu te-ar lasa, ii spui ca o sa fiti mai mulți si dupa rămâneți cu toții acasa la cineva sa dormiti (petrecere). Dar vezi ca minciuna are picioruse scurte