Trebuie sa intelegi ca parintii tai au facut sacrificii sa iti cumpere acele ghete in conditiile in care poate nu au vrut sa ti le cumpere, si da, poate o sa primesti ceva sub brad, dulciuri, haine, cana, mai stim noi ce? Vorbeste cu ei mai bine, ca nu suntem noi Nostradamus sau Baba Vanga aici!
Pt ei ghetele alea is destul de urate mai ales pentru pret dar nu sau chinuit sa mi le cumpere. Isi permit. Dar nu stiu daca nu cumva cer prea mult de la ei pentru ca pot sa fiu destul de rasfatata cateodata. Nu vreau sa par de parca nu este destul cat mi au cumparat. Nu stiu cum a fost pentru tine dar eu ma simt destul de naspa daca fata de ceilalti ani acum nu am nmc sub brad. Crezi ca cer prea mult?
Da. Ceri prea mult
Lucrează și ia-ți ce vrei nu te mai ruga de părinții tăi. Când o sa crești și ei nu o sa mai fie ce o sa faci? O sa plângi ca n ai asta sau aia? Sau te duci cu un bărbat cu bani(nu prea cred ca știi cum e. Bărbații aia și dacă îți iau ce vrei o sa te abuzeze sexual și în ce fel vor ei fiindcă o sa te ia ca proprietatea lor și autoritățile nu o sa facă nimic) deci sa nu mai ai atâtea așteptări și nu mai fi asa răsfățată. Astea is numa mofturi
Cere ce vrei și vezi ce fac. În plus de craciun nu se întreabă ce vrei. Se ia ce se considera bun de către părinți. Dacă întreabă, nu mai are nici un farmec
Ba eu stiu da nu pot inca lucra. Ca daca as putea m as duce la lucru si mi as cumpara ce vreau eu da nu am posibilitatea acum. Bursa nu mai iau pentru ca is multi care copiaza si atunci sigur ca au note mai bune. Nu vreau un barbat cu bani. Vreau sa imi castig eu banii cu un job stabil si bine platit dar mai este mult pana acolo. Ziceam si eu ca si daca nu primesc nimic sub brad o sa ma simt prost dar si daca cer o sa ma simt la fel. Nu is tipu de persoana ce traieste de pe spatele celorlalti.
Ma fetita, gandeste-te ca unii sunt atat de amarati incat nici brad de craciun nu au in casa, ai vazut documentarele alea cu copii amarati de la sate din Romania? Ghici ce, ei nu-si permit ghete "urate" ca ale tale daramite dulciuri sau haine sau mai stiu eu ce primesc altii, astea sunt probleme reale, si da o sa primesti ceva sub brad, dar acum te comporti precum un copil de 7 ani simandicos, maturizeaza-te si realizeaza ca viata inseamna mai mult decat atat
Pai simplu... ceri ce vrei. Dacă primești bine și dacă nu, aia e
VulpeaDinUmbra întreabă: