anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii zic ca il plac? El nu ma place pe mine. Daca ii zic ce se va intampla? Dau funda

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca stii sigur ca nu te place n-are rost sa-i zici. Nu se va intampla nimic, dar nu-ti va pica bine refuzul lui.

| AshEldo a răspuns:

Daca esti sigura ca nu te place, it's time to move on.
Daca ai dubii, ceva din atitudinea lui iti transmite altceva (cu toate ca s-ar putea sa fie dragut cu toata lumea) ii poti spune.

| OldSoul a răspuns:

Nu are rost sa-i zici ca il placi, te pui intr-o postura destul de penibila.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa-i dai de inteles ca-l placi, sa incerci sa intrii in discutie cu el si daca pare dispus, puteti comunica iar restul va veni de la sine.
Dar daca spui deja ca "El nu ma place pe mine" cel mai probabil va fi inzadar.
Ai putea risca sa-i zici, dar sincer nu cred ca va avea vreun rezultat, poate doar ca nu vei avea regrete pe viitor referitor la acest tip.

| vocea a răspuns:

E simplu draguto, ii spui serios in fata ca simti ceva pentru el, daca si el simte atunci o sa fie ok, daca nu atunci macar stii adevarul si ca nu merita, te ajut in privat mai mult daca vrei

| BlackRose03 a răspuns:

Daca ii zici desi nu nu simte la fel te va respinge sau isi va bate joc pe seama ta.De ce vrei sa faci un tip care nu e interesat sa te placa? Daca vrei sa fi cu el si sa-l faci sa se uite la tine ai putea sa faci cateva lucruri, dar nu cred ca va avea vreau efect:
1.Imbraca-te cat mai atractiv, un baiat face diferenta dintre o fata care are stil si una care nu stie sa se imbrace;
2.Incearca sa nu pari interesata, daca dai semne ca il placi te va ignora, fi indiferenta;
3.Cand ai ocazia vorbeste cu el despre cat mai multe lucruri;
4.Cand are probleme sprijina-l si fa-l sa simta ca ii esti alaturi;
5.Castiga-i increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa rada de fata ta, aia o sa se intample
De unde sa stim noi?

| GreenVoid a răspuns:

O sa stie ca il placi asta se va intamplalaughingDaca poti sa traiesti cu asta, spune.ihee hee

| AdelaElena88 a răspuns:

Dacă știi ca nu te place, de ce îți mai bati capul cu asta? Găsește un tip care este cu adevărat interesat de tine.