anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa imi aranjez parul, la mine e cret si nu am idee cum sa il aranjez, il vreau foarte mult drept dar nu am ce face, doar cu placa dar il ard, cine are ceva idei?

4 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Parul cret este cel mai frumos par esti foarte norocoasa! Nu ti-l da cu placa! o sa-l strici! Am o prietema cu parul cret si ea si-l prinde in toate modurile coada de cal, impletit. Depinde daca ai fata rotunda lasa-ti parul intr-o parte daca ai fata ovala fa-ti carare dreapta iar daca ai fata patrata aduti parul in fata.Cei mai norocosi sunt persoanele cu fata rotunda, lor le sta bine cu orice tunsoare.

| Tedoraaa a răspuns:

Ai putea sa-l prinzi intr-o coada, nu foarte stransa la spate si sa lasi niste suvite pe langa fata, sau sa iti faci carare pe mijloc si sa iti prinzi niste codite big grinsper ca te-am ajutat

| SandaraPark a răspuns:

Daca vrei asa mult sa il intinzi,incearca cu spuma,peria si feonul. poti sa il prinzi la spate, sa-ti faci un coc si sa lasi o suvita in fata, sau doua cocuri mai mici si in fata liber.ai o gramada de posibilitati! Succes!:*

| PRINCESS_8640 a răspuns:

Eu anul trecut mi l-am indreptat permanent si mi l-am cam stricat, deci am parul mediu si inca breton intr-o parte