| Georgeta_Netea_1997 a întrebat:

Cum sa imi confectionez o incuietoare la jurnal va rog?

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Am avut si eu 3 jurnale acum cativa ani si le punea lacate, fiindca erau doar simple agende pe care le transformam eu ulterior in jurnale. Ca sa pot "monta" lacatul, taiam filele agendei intr-un anumit loc, astfel incat sa pot uni cele doua coperti ale agendei cu lacatul. Nu stiu cum sa iti explic mai clar, insa sper ca ai inteles. Iar apoi gauream copertile in acel loc, astfel incat lacatul sa treaca prin ele (de aceea taiam filele din zona aia, fiindca altfel nu as fi putut uni copertile). Cat despre chei, le poti ascunde intr-un loc in care nimeni nu se gandeste sa caute sau le poti lua cu tine mereu in cazul in care nu gasesti un loc unde sa le tii happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai putea sa il inchizi.pai.ia si tu un lacat de la un jurnal obisnuit.rupe-l si lipeste-l cu super glue la jurnalul tau.( stii ca este asa un metal de care atasezi lacatul) iar daca il forteaza cineva se rupe si iti dai seama.dar ar grija unde ascunzi cheile smug am facut si eu asa cand eram mai mica iar cheile le luam mereu cu mine si le ascundeam in stilou( unde se pune rezerva de la silou( stii ca incap 2) si nu foloseam acel stilou il puneam pur si simplu in penar.( cheile sunt mici si de obicei sunt 2.in caz de pierzi una chatterbox) Baftawinking

| ColoorKidd a răspuns:

Te duci si cauti un lacat