Daca are burta crezi ca ii mai arde fetei de sex? eu as sfatui-o sa alerge impreuna sa faca exercitii acasa si in plus cola nu mai este ca inainte la fel de bun ma refer, are numai coloranti si daca mananca mult, sa-i dea cu portia!
Tu daca ai impresia ca barbatii care nu fac sport si au burta, nu fac sex ca nu le arde sotiilor sau prietenelor aici te cam inseli, asa ai spus-o de parca in lumea asta toti barbatii sunt atletici[se vede ca sunteti niste copile]
cred ca nu ai inteles ce am spus, avem gusturi total diferite(noi oamenii)nu suntem toti la fel, mie imi place ceva tie nu iti place si tot asa, eu m-am gandit ca fetei nu ii place de iubitul ei cu burta si de aceea am zis ca nu ii arde de sex, si pana la urma fiecare face ce vrea nu e nimeni perfect
imi pare rau ca mai inteles gresit
In fine....asa o fi cum zici tu dar fata daca il iubeste ar trebui sa-l accepte asa cum e, situatia putea fi si invers
Da,acum ea decide ce face eu doar mi-am dat cu parerea si i-am raspuns strict ei nu am generalizat
Ai mare dreptate in tot ce spui asta nu inseamna ca hai daca ne iubim trebuie sa ne neglijem felul in care aratam sau ceea ce facem...
Daca are burta crezi ca ii mai arde fetei de sex? eu as sfatui-o sa alerge impreuna sa faca exercitii acasa si in plus cola nu mai este ca inainte la fel de bun ma refer, are numai coloranti si daca mananca mult, sa-i dea cu portia!
Eu zic ca, mai bine decat sa-i arati poze cu baieti de baieti, faci o vizita cu el pe la spitale, ii arati acolo care sunt efectele de termen lung ale acestei lacomii.
Spune-i ca, cand va fi sa te mariti cu cineva, nu vei vedea bine perspectiva ca acel cineva sa se imbolnaveasca de diabet, sa faca infarct, sa devina obez-morbid, sa ajunga ca pe langa (1, 2,3) copii mici sa trebuiasca sa ai grija si de unul mare.
In plus, gandeste-te ca neglijenta fata de sine inseamna si neglijenta fata de cel de aproape. Daca el face asta acum, fii sigura ca mai tarziu va face si mai rau.
Daca unui barbat ii pasa cat de putin de grija pe care o femeie (iubita) i-o poarta, atunci va fi si el mai cu grija pentru sanatatea lui (si a cuplului), daca nu este mai bine sa te retragi din afacerea asta, ca nu-i buna.
Uita-te pe net la baieti care fac sala si arata-i poze spune-i "uite ce bine arata tipii astia" asa il faci gelos si o sa vrea de la sine sa nu mai manance paine si sa faca sala. la mine cel putin a mers succes!