Cauti deja scuze inainte sa ii fi intrebat.
Oricum, incearca sa le spui atunci cand sunt fericiti, cand sunt intr-o dispozitie buna cum a zis si oana.
Nu cred ca facutul fara ca ei sa stie este cel mai bun lucru, pentru ca piercingul se poate scoate, si nu te mai lasa sa ti-l pui, deci tot aia ar fi.
Mai bine spune-le direct, ca iti doresti mult, si gata, daca faci fara sa le spui, nu te lasa sa-l porti si gata.
Stiu da tata e anti pirce anti tatuaj anti multe lucruri care mie imi plac
Stii cum se spune, incercarea moarte n-are, mai bine intreaba-l decat sa te pui rau cu el si sa va suparati
Cine stie, poate spune da
Incerci sa ii prinzi intr-o zispozitie mai buna si cand simti tu ca e momentul ii spui pur si simplu.
Incerci sa ii prinzi intr-o dispozitie mai buna si cand simti tu ca e momentul ii spui pur si simplu.
Spunele cat de mult iti doresti acest lucru, ca in zilele de azi se poarta, ca multi acum au etc. Ai putea incerca sa mergi sa ti-l faci si singura fara ca ei sa stie iar apoi sa vi acasa cu el facut, oricum lucrul e deja facut deci nu o sa mai aiba de ce sa se enerveze sau altceva. Poate ca o sa se supere la inceput dar apoi o sa ii treaca.
Trebuie sa incerci sa le demonstrezi ca iti doresti foarte mult acel pierce, apoi incearca sa vb cat de cat cu ei si poate te vor intelege
Poate:S
Ai putea incerca sa le spui dupa ce iei o nota buna la un test/examen...sau cand se apropie o sarbatoare/ziua ta si spui ca nu iti doresti niciun cadou numai acel pierce asta ar trebui sa mearga
Mai trebuie sa astept pana la ziua mea ce o sa vin inca aproape un an de note bune nu stiu findca eu intodeauna am note bune la scoala deci e ceva obisnuit
Pff..atunci asta e cam greu incearca...de ziua copilului sau nu stiu...asta e cea mai apropiata zi importanta din an pe care o stiu
Okk totusi mersii.
N-ai pentru ce :*
gumaa întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: