| madalina2222 a întrebat:

Cum sa imi conving parinti ca sa imi pun pierce in buza tata e foarte dur si mie cam frica sa discut despre asta cu el.

13 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Cauti deja scuze inainte sa ii fi intrebat.
Oricum, incearca sa le spui atunci cand sunt fericiti, cand sunt intr-o dispozitie buna cum a zis si oana.
Nu cred ca facutul fara ca ei sa stie este cel mai bun lucru, pentru ca piercingul se poate scoate, si nu te mai lasa sa ti-l pui, deci tot aia ar fi.
Mai bine spune-le direct, ca iti doresti mult, si gata, daca faci fara sa le spui, nu te lasa sa-l porti si gata.

| madalina2222 explică (pentru MenInShadow):

Stiu da tata e anti pirce anti tatuaj anti multe lucruri care mie imi plac crying

| MenInShadow a răspuns (pentru madalina2222):

Stii cum se spune, incercarea moarte n-are, mai bine intreaba-l decat sa te pui rau cu el si sa va suparatiwinking
Cine stie, poate spune dahappy

| DoarOana a răspuns:

Incerci sa ii prinzi intr-o zispozitie mai buna si cand simti tu ca e momentul ii spui pur si simplu.

| DoarOana a răspuns:

Incerci sa ii prinzi intr-o dispozitie mai buna si cand simti tu ca e momentul ii spui pur si simplu.

| Ncl_9813 a răspuns:

Spunele cat de mult iti doresti acest lucru, ca in zilele de azi se poarta, ca multi acum au etc. Ai putea incerca sa mergi sa ti-l faci si singura fara ca ei sa stie iar apoi sa vi acasa cu el facut, oricum lucrul e deja facut deci nu o sa mai aiba de ce sa se enerveze sau altceva. Poate ca o sa se supere la inceput dar apoi o sa ii treaca.

| Laryyy97 a răspuns:

Trebuie sa incerci sa le demonstrezi ca iti doresti foarte mult acel pierce, apoi incearca sa vb cat de cat cu ei si poate te vor intelegewinking

| madalina2222 explică (pentru Laryyy97):

Poate:S

| Laryyy97 a răspuns (pentru madalina2222):

Ai putea incerca sa le spui dupa ce iei o nota buna la un test/examen...sau cand se apropie o sarbatoare/ziua ta si spui ca nu iti doresti niciun cadou numai acel pierce big grin asta ar trebui sa meargawinking

Mai trebuie sa astept pana la ziua mea ce o sa vin inca aproape un an de note bune nu stiu findca eu intodeauna am note bune la scoala deci e ceva obisnuit

Pff..atunci asta e cam greu laughing incearca...de ziua copilului sau nu stiu...asta e cea mai apropiata zi importanta din an pe care o stiu thinking

Okk totusi mersii.

N-ai pentru ce :*