| Sarahk a întrebat:

Cum sa imi conving parintii sa ma lase sa dorm la un/o prieten/a? Am 15 ani si ai mei nu sunt prea usor de dus cu presul, mai ales tata care stie tot ce fac aproape si este foarte dur. Ajutati-ma.Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Daca la tata nu merge, poti incerca la mama, in care poti sa o intrebi gen. ce se poate intampla rau?,, E doar o noapte, nimic mai mult" Zici ca ai pleca in afara orasului sau ceva de genu de nu te lasa. Eu unul nu inteleg genul asta de parinti. Oricum daca parintii tai si parintii petenului/prietenei tale se cunosc destul de bine, atunci sunt si mai mare sanse sa te lase. Adica sa fim seriosi ce-ti pot face parintii prietenului/prieteni tale? Te tortureaza? Incearca totusi sa aflii motivul dar in aceste cazuri muti zic : NU SI GATA! NU MAI VORBIM DESPRE ASTA! De neinteles... Mult noroc oricum.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zile sa vorbeasca cu parintii respectivului si gata... daca nu are incredere in tine

| VreauSaAjut2000 a răspuns:

Spune-le ca iti doresti foarte mult si spune-le si unele din motive, sau inventeaza, zi-le ca parintii ei/lui sunt de acord si e doar o singura noapte, ce se poate intampla?

| MrArtur a răspuns:

Eu zic să o inviți pe fata aia la tine.