Ca vrei o schimbare de look nu e de ajuns!
Schimbarea de look trebuie sa-ti placa, nu doar ca asa e "pa trend". Pupu! :*
Pai daca nu te caracterizeaza atunci de ce vrei? Fiind baiat eu zic ca e chiar aiurea sa iti vopsesti parul. Daca chiar vrei o schimbare de look schimbati freza, vestimentatia asa un pic...parerea mea.
Ca sa te vopsesti ii poti convinge usor. Le spui ca dupa ce o sa te vopsesti la vreo 2-3 luni o sa te tunzi si nu o sa se mai cunoasca... Dar la piecinguri nu am nici o idee... dar ai putea sa le faci o surpriza "placuta" aparand in fata lor ca prin minune vopsit si cu piecinguri
Cred ca ii poti convinge ajungand la un compromis, Iar daca nu e cea ce te caracterizeaza mai bine renunta, poate o sa regreti, sau alege ceva care sigur iti va veni bine.
Nu am explicat bine. Lookul de il am acum nu are nimic in comun cu unul de genu acela.
Dar imi place mult parul negru si as vrea sa ma vopsesc iar piercingurile tot la fel.
Imi place sa am mereu ceva diferit intodeauna.
Adica la mine in scoala nu sunt baieti cu asa ceva.
Imi place faptul ca nimeni nu imi poate zice ca gaseste ca mine pe oriunde.
Nu stiu...Imi doresc foarte mult dar in ultimul timp nu mai mar ridicat la asteptarile lor de zii cu zii si daca as cere asta miar baga pe gat asta.
1st. Cati ani ai? 2nd. Esti baiat si esti tanar deci nu ai probleme, de ce ai vrea sa te vopsesti? 3rd. Pierce-ul e ok, dar si acolo, trebuie' sa te gandesti bine ca exista si riscul de a ti se infecta, partea buna e ca daca te plictisesti de el ti se va inchide gaura cu tp daca nu porti cercelul! Think twice! O schimbare de look o poti face si schimbandu-ti tunsoarea, vestimentatia, atitudinea... si rezultatele sunt mai mari decat daca te-ai vopsi de exemplu. Daca te incalzeste cu ceva, sunt fata si urasc baietii care apeleaza la asa ceva(fara a avea nevoie)...
breaktherules întreabă:
anonim_4396 întreabă: