| Crypt a întrebat:

Cum sa imi fac caietu de religie ca sa iau nota 10?
A spus ca ne da note la religie pe caiet sa il desenam sa lipim nu stiu ce diavoli ce trebuie sa fac crying?

6 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai in primul rand copiaza-ti fiecare lectie,sa le ai pe toate in caiet,si incearca sa scrii cat mai ingrijit.
nu inteleg,cum sa desenezi? ce sa desenezi? ar trebui din contra, sa nu fie mazgalituri.
sa ai titlul subliniat cu rosu sau albastru, Dumnezeu sa fie cu D mare scris(si nu prescurtat D-zeu). daca gresesti ceva foloseste corector nu mazgali peste.
astept si sa imi raspunzi in legatura cu desenatul ala.

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Pai incearca sa scrii cat mai frumos la fiecare lectie si la ce se refera aia lipesti Ex:Maica Domnului sau Sfanta Liturghie normal ca pui imagini cu ele sau le desenezi.Dar, cel mai important e ca caietul tau sa fie ingrijit adica:Nu murdar nu scris cu picioarele.Cum se spune.Caietul e oglinda elevului/elevei.

| fantastica a răspuns:

In primul rind caietul trebuiesa fie invelit si liniat(cu cimp), pe urma trebuie sa ai un scris frumos, daca ai scrise in caiet notiuni sau informatii foarte importante poti sa le colorezi...(profesorul de fizica m-a launat cind a vazut cum mi-am organizat caietul, data am colorato cu culoarea rosie, concluziile cu violet, notiunile cu verde s.a.) NU TREBUIE SA-TIO RGANIZEZI CAIATUL ASTFEL INCIT SA LE PLACA LA ALTII, DAR TREBUIE IN PRIMUL RIND SA-TI PLACA TIE! Cind deschizi caietul trebuie repede sa poti gasi ceia de ce ai nevoie! (eu astfel mi-am colorat caietul de fizica fiindca asa imi era mai comod sa dasesc ceia de ce am nevoie si nu pentru ca sa-mi puna nota buna, de aceia profesorul a apreciat asta)

| Polaris a răspuns:

Un desen cu Satan fumând dintr-o țigară în formă de cruce.

| Polaris a răspuns:

Acum realizez că [,] caietul meu este exact invers la ce e scris aici. Scrisul meu de doctor cu Parkinson accentuează asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu cu scoala asta :)))

http://www.essentialstyleformen.com/......-devil.jpg ( uite o poza cred eu potrivita... d-zeu vs diavol :)) ), mai jos poti scrie ceva din art. urmator : http://uceniculluihristos.wordpress.com/......iavolului/