| stefania_3987 a întrebat:

Cum sa imi fac prieteni cat mai repede?

4 răspunsuri:
| Bee123 a răspuns:

Ambeste

Zambeste mult. Studiile arata ca parem cu atat mai prietenosi si mai simpatici pentru interlocutorul nostru cu cat zambim mai mult, iar explicatia, simpla de altfel, este ca expresia senina a fetei noastre induce involuntar in cel cu care vorbim o stare de bine, de confort (apropo, cercetatorii au stabilit ca exista 19 tipuri diferite de zambet!).

Reactioneaza

Reactioneaza la spusele celorlalti, arata-te interesat si impresionat de cele spuse de ei si las-o mai usor cu propriile opinii. Studiile arata ca oamenii ii indragesc mai repede pe cei care stiu sa asculte decat pe cei care stiu sa vorbeasca.

Fii atent

Ai grija insa sa fii pe faza, daca nu vrei sa faci gafe. Si tine cont ca si limbajul non-verbal spune foarte mult. Intoarce-te cu fata la cel care vorbeste, adopta o atitudine relaxata, nu te muta de pe un picior pe altul si nu incrucisa bratele in semn de lehamite sau de agresivitate.

Lauda

Este bine sa stii ca ori de cate ori vorbesti de bine pe altcineva, o mica parte din laudele aduse se reflecta si asupra ta. De exemplu, daca spui despre cineva ca este charismatic, loial sau responsabil si ca il apreciezi pentru asta, cei cu care discuti vor fi convinsi ca si tu esti, sau macar incerci, sa fii la fel.

Si invers, daca zambesti povestind cat de afurisit si de tupeist este respectivul, vei lasa aceeasi impresie.

Glumeste

Fa glume pe seama ta. Nu te teme sa iti arati vulnerabilitatile, iar simtul umorului iti poate fi de ajutor in acest sens, ca sa nu risti sa te umpli de ridicol. Nu exagera insa, altfel arunci o lumina proasta asupra ta.

Radiaza

Fii energic, plin de viata. Este contagios, sa stii! Oamenii se simt mult mai bine in apropierea celor veseli, plini de ganduri pozitive si care rostesc vorbe placute, decat a celor cinici, posaci, carcotasi.

Studiile arata ca primele 10 minute de la prima intalnire cu cineva sunt cruciale pentru viitorul relatiei dintre cele doua persoane, asa ca, DA, prima impresie conteaza enorm. De aceea, fa un efort, si incearca sa placi chiar de la inceput.

| BiaSiAtat a răspuns:

Prietenia este un lucru important.Poti cauta si tu pe net sau incearca sa te impaci cu dusmanii tai.Poti incerca sa te duci la un bar/restaurant si sa incerci sa te imprietenesti cu cineva. Daca stai la oras este suuuper bine dar daca stai la sat e naspa. Odata ce-ti cauti un prieten, doi din aceeasi gasca ai sanse sa te imprietenesti cu toata gasca. Sper ca te-am ajutata si ...Have Fun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenie inseamna incredere, iubire, ajutor.Stii.nu prea ai cum sa-ti faci preieteni repede, pentru ca ea se castiga in timp.Ai putea sa te imprietenesti cu niste vechi cunostinte, cu colegi cu vecinul de la blog cu oricine.Insa.Nu cred ca e bine sa vrei multi prieteni,pentru ca nu ai cum sa ii cunosti,nu poti cunoaste o persoana decat dupa ceva timp,si atata timp cat nu o cunosti, nu stii ce ii poate pielea, deci nu poti avea incredere sa-i spui ce ai pe suflet.Hmm,poti sa gasesti oriunde, hi5, facebook,chaturi,reviste gel cool girl, bravo girl, diverse comunitati.Succes!

| stefania_3987 explică:

Cred ca trebuie sa ii bagi u in seama daca ei nu sunt indrazneti! Mult succes!winking

Întrebări similare