Cu spuma
Iei multa spuma in mana dai capu in jos si incepi sa strangi parul in maini pana simti ca se lipeste un pic spuma de mana.
bye
Incearca totusi bigudiurile, sunt mai safe. Spuma e eficienta, dar cu conditia sa nu faci abuz, altfel iti va distruge parul. Firul devine mai sensibil, cade mai mult etc.
Dupa ce faci baie iti impletesti parul in pletite subtiri dupa care a doua zi le dai cu spuma
Pune`ti`l pe moate.dormi asa cu el iar dimineata vei avea un par. dar mai intai il uzi, dai cu spuma iar apoi cand sunt gata cu fixativ.mai dai si dimineata si o sa arati superb:X.eu asa procedam ca acum imi e sila
Dupa ce faci dus, prinde-l ca un fel de coc si lasa-l asa pana a doua zi! Cand il vei desface vei avea niste bucle superbe
Sau... dupa ce faci dus, dai parul cu spuma, imparti parul in mai multe suvite, le rasucesti, apoi le aduni intru-un mic coculet, pe fiecare separat si le prinzi la capete cu agrafe. Le lasi 2-3 ore sau poti sa le lasi peste noapte.Arata superSper sa iti iasa.Bafta multa.Eu doar asa mi-l fac cind am chef sa il port cret.
Pai eu dupa ce fac baie si imi este uscat parul il apuc tot ca intr-un coc dar nu il rasucesc si il prind sa stea cu 2 prinzatoare sus ca un fel de coc.si dormi cu el si iti sta frumos cel putin mie imi sta
Pai depinde poti sa ti-l impletesti seara sau sa iti faci un Coc in vf kapului dar inainte de a ti-l impleti sau ati face coc dati-l cu spuma sau cu gel dar nu din ala pentru barbati is diferite geluri pe care le poti folosii... eu il am cret si NU IMI PLACE il vreau drept... auzi mi-a venit inca o idee HAI SA FACEM SCHIMB DE PAR te pup sper fa iti fie de ajutor
eliele12 întreabă:
Geo2969686 întreabă: