| Dorinutzuu a întrebat:

Cum sa imi ingrijesc corect tenul?
Nu va bateti joc, dar chiar nu prea stiu.Am 18 ani,mai problematica e zona T,in rest,nu am cosuri/acnee.Nu ma machiez.
Am citit ca este corect sa folosesti gel de curatare pentru ten, lotiune tonica si crema hidratanta.
Alte sugestii / Ms.

2 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Lamaia are rol de a usca si curata tenul.Asa ca foloseste putina vata sau dischete demachiante pe care le inmoi in suc de lamaie.Dai pe fata si lasi sa actioneze o noapte intreaga, dimineata te speli normal.Nu trebuie sa faci asta in fiecare zi, dar de trei-patru ori pe saptamana ar fi perfect.Rezultatele se vor vedea vizibil in cateva saptamani, in sensul ca tenul va fi mult mai curat.Si da, foloseste crema hidratanta.

| Elenana a răspuns:

Spalate in fiecare dimineata si seara pe fata dar nu cu sapun deoarece are ph rdicat si nu e bun pentru ten cel mai bine e sa te speli cu un gel de curatare eu folosesc unul de la Effaclar, apoi date cu lotiune tonica si crema hidratanta iar daca ai probleme in zona T daca ai cosuri cumpara-ti de la farmacie Isotrexin si se trec, iar daca ai probleme cu punctele negre este o masca foarte buna la avon nu stiu exact cum se numeste ddar stiu ca atunci cand o pui pe fata e neagra si dupa aia se face grii sau foloseste mastii de argila si evita sa pui mana pe fata