Salut!
În primul rand simtindu te bune cu tine însăți.
Ce anume te deranjează la el? Kg în plus? Nici o problema astea se pot da jos cu voința și multă munca. Corpul îl poți tonifia, il poți modela. Îți trebuie răbdare.
Gândește-te ca în lume sunt oameni care sunt paralizați, care au membre lipsa și totuși în ciuda acestora ei zâmbesc zilnic și ii îndeamnă și pe ceilalți.
Nu te mai complexa atât. Și nu mai pleca urechea la ceea ce spune,, gura lumii,,
Tine minte atât! Tu ești frumoasa asa cum ești. Naturala. Nu te mai uita la cei din jur și nu îți mai dori ceea ce au alții, mulțumește cu ce ai.
O sa îți povestesc ceva...
O fata care nu prea avea un piept voluptuos își invidia prietena care avea unul. Își dorea tot timpul sa fie ca și ea. Într-o zi ii spune prietenei ca și ar dori sa fie exact ca și ea. Prietena o îmbrățișează și ii spune multumeste te cu ceea ce ai. Și eu mi-as dori sa pot avea sănătatea ta.
Tipa respectiva suferea de o boala incurabila...
Asa ca eu zic sa te bucuri de ceea ce ai. Corpul tău e templul sufletului tău. Prețuiește l și nu te autocritica.
Numai bine! Nu uita sa zâmbești atunci când te privești în oglinda data viitoare! Tu ești superba!?
Papusika1Mika întreabă: