Eu nu cred ca este necesar sa iti tii mereu parul prins.
Poti sa prinzi doar o parte din el si restul sa ti-l lasi pe spate. Sau, poti sa-ti prinzi doar parul din fata...cu doua clame ca sa nu te incomodeze.
Eu cand nu stiu cum sa imi mai prind parul... mi-l dau intr-o parte iar apoi il impletesc neglijent si sta interesant... sau cateodata imi las parul pe spate si prind cu un clestisor parul din fata. Alta metoda ar fi sa prinzi parul intr-o parte cu o clamita iar restul parului sa il lasi liber pe spate...
Eu sunt un copil si ti-asi recomanda sa iti intinzi parul pe placa.
SA-U DACA IL AI LUNG FATIL ONDULAT
Fate permanent la par
Daca ai breton si e mai lung lasa-ti bretonul doar in partea dreapta si stanga si restul strangel cu tot cu par inro clama! sper sa-ti placa sfatul meu si astept si eu unul de la tine!
Aceasi problema am si eu, nu mai stiu cum sa imi mai prind parul... poti sa iti prinzi parul care iti vine in ochi cu niste clamite si restul sa il lasi pe spate.sau poti sa iti pinzi doar o parte din par cu un clestisor si restul il lasi pe spate, sau sa iti faci doua codite impletite iti va sta bine. sper ca unele din sfaturile mele s iti priesca
Te inteleg de minune, am si eu aceiasi problema am par lung m-am saturat de el dar mami nu imi da voie sa il tind desi vreau foarte mult sa-mi fac o schimbare, eu m-am invatat sa ma impletesc spic singuri se primeste foartee bine impletestete si tu din frunte cu tot cu breton la ciafa prindel si indreapta cu placa coada...succes