| monica13 a întrebat:

Cum sa imi organizez petrecerea de ziua mea este pe 6ian fac 14 ani... si as vrea sa fie si familie si cativa prieteni dau fundita la cea mai buna idee

Răspuns Câştigător
| Annellise a răspuns:

Draga Monica, cel mai bine este sa iti inviti prietenii cei mai apropiati, in acest fel va veti simti mult mai bine decat sa aveti musafiri `nu prea simpatici si bine acceptati de restul grupului`. Parintii pot degusta cele pregatite si servi suc si etc iar voi va veti vedea de treaba voastra. Vezi ca am dat cateva sfaturi de idei de jocuri pentru o petrecere de 14 ani. Sunt de profesie instructor animator, organizand tot felul de evenimente, banchete si zile onomastice am experienta happy Cauta la o alta intrebare cu : idei de jocuri pentru 14 ani. Sau ceva asemanator si sunt convinsa ca va veti distra foarte tare. Selecteaza cateva jocuri care iti plac si de ce nu, poti inventa tu altele noi. Nu uita: daca tu zambest atunci si cei din jurul tau vor zambi. Vei fi ca o oglinda pentru invitatii tai, tu trebuie sa radiezi de fericire iar in acel mod ii vei face pe toti sa zambeasca si sa se simta bine. Astept sa ne informezi cum a fost petrecerea ta! Te pup:*

0 răspunsuri: