| dyana_8056 a întrebat:

Cum sa imi recuperez cea mai buna pretenacryingcryingsad?

5 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Depinde. cere-ti iertare daca ai gresit tu. Daca a gresit ea, incearca sa vorbiti si sa lamuriti neintelegerile.
funda?batting eyelashes

| Static a răspuns:

Pai depinde, eu de ex am fost certata cu cea mai buna prietena si nu din vina mea sau a ei, ci doar din niste lucruri minore. Insa cateodata prieteni nu sunt prieteni ci dusmani. Daca vezi ca ceva e in neregula cu ea, mai bine gasesteti alta prietena. Insa daca chiar ati fost prietene foarte bune ar trebui sa gasesti o cale de a o impresiona in bine, sau de ati cere iertare, eu una m-am impacat cu prietena mea dupa o lunnga durata de timp. Efectiv ni se facuse dor uneia de cealalta big grin. Si asa am devenit din nou bune prietene. Dar daca ai nelamuriri chiar te rog sa i-mi trimiti un mesaj pe TPU, SI vorbim acolo ok draga? ( ma pricep la chesti de astea, deoarece am avut prea multe conflicte de genul asta cu prietena mea.) Mai vorbim.

| Sergiu2609 a răspuns:

Spala si tu pata de pe bluza... laughing

| babyblue a răspuns:

Pai ce s-a intamplat?thinking
Incearca sa vorbiti fata-n fata, sa iti ceri scuze(in cazul in care ai gresit tu), sau daca nu, intreab-o ceva pe mess(de scoala) si, din vorba in vorba, poate ''rasare soarele''batting eyelashes.

Succes.

| YoungHomie a răspuns:

Pei...nu stiu ce sa intamplat...eu cu cea mai buna prietena mereu ma cert si apoi ma impacbig grin ii cer scuze si isi cere si eahappy

Întrebări similare