| paulica123 a întrebat:

Cum sa imi scot pagina de web adica google chrome din modul : Funmoods - web search? merge greu si se blocheaza. Urgent multumesc dau funda

Răspuns Câştigător
| 12UFFY a răspuns:

Da pe butonul de setari(dreapta sus cu 3 liniute pe el), apoi settings, mergi la categoria ON STARTUP, acolo selectezi On specific page, dupa care langa scrie cu albastru set pages, dai pe el si setezi google, daca nu esta scrie tu google.com sau ro.
Daca vrei cand scrii ceva in bara de sus(unde se scriu adresele siteu-rilor) sa iti caute direct cu google da din nou pe butonul de setari/settings si la categoria SEARCH bifeaza ce scrie jos (Enable Instant for faster searching (omnibox input may be logged)) si mai sus va fi o bara din care iti alegi cu ce sa caute, alege google.
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca ai vreo nelemurire spune-mi.

| paulica123 explică (pentru 12UFFY):

Auzi dar la Internet explorer si la Mozila FIREFOX CUM SA FAC CA NU imi mai apar cele 3 liniute?

| 12UFFY a răspuns (pentru paulica123):

Acum am intrat pentru prima data in ultimii 3 ani pe internet explorer sa ma uit si pana la urma am inteles logica ilogica a celor de la Microsoft
Sus in prima bara da pe tools/Internet Options si o sa apar un window.La General(primul)/Homepage in spatiul de scris stergi ce apare si scrii ce pagina vrei sa iti apara cand intrii, de exemplu google.com.
Mozila Firefox nici macar nu il am instalat in pc, deci nu te pot ajuta(nu ma pricep, nu l-am folosit niciodata).

3 răspunsuri:
| paulica123 explică:

Multumesc mult 12UFFY :* am on intrebare pentru tine auzi nu sti de ce tastele de la notebok-ul meu merg greu? si nu e vechi si de fiecare data cand tastez ceva se aude un sunet, si daca vreau sa pun o litera de doua ori nu merge? ce sa fac? Multumesc mult de ajutor oricum :*