| MihaelaIoanaMaria a întrebat:

Cum sa incepi o conversatie cu un baiat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste despre pasiunile tale
Cand te intrebi ce subiecte de discutie sa abordezi atunci cand te intalnesti cu un baiat, mergi la sigur daca vorbesti despre pasiunile tale. In acest fel, expui si o seama de sentimente, nu doar ganduri, creand o legatura mai puternica cu persoana de langa tine. In plus, puteti descoperi hobby-uri comune, ceea ce automat va conduce catre alte subiecte interesante pentru amandoi.

Afla care sunt hobby-urile lui
Incearca sa ii pui cateva intrebari legate de pasiunile si hobby-urile lui, fara sa il faci sa se simta ca la interogatoriu. Asculta-l cu atentie si afiseaza interes fata de persoana lui, altfel se va ajunge iarasi la o tacere stanjenitoare. Chiar daca el e pasionat de fotbal si tu nu esti tocmai incantata de acest subiect, nu te arata plictisita si nu schimba imediat vorba, pentru ca il vei face sa se simta prost.

https://www.divahair.ro/......e_perfecta

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna,ce faci? continui, suntem oamenii cu tupeu, nu te manca

| Violleta2022 a răspuns:

Il lasi pe el sa o inceapa!

| 1231242 a răspuns:

Il intrebi ce lungime are cocosul lui,asta e ceva natural, dar cum toate trebuie sa inceapa de undeva, iti propun, sa discutati lucruri amuzante, etc.

| SzaboAntoni a răspuns:

Mă gândesc că îl cunoști, deci ai putea sa îl întrebi ce face, sa ii spui că te plictisești, îl întrebi dacă ar vrea sa ieșiți pe afară, și încearcă să îl atragi, etc
Sper că am fost de ajutor

| CL3O a răspuns:

Depinde,vă cunoașteți? Dacă da, e simplu, poate aveti prieteni comuni, daca nu..ai 2 opțiuni : prima- rogi pe o prietenă sa se bage in seamă cu el,să fie subtilă si să îi vorbească despre tine.
A doua ar fi sa îi dai like la postari încet,încet,la una da, la una nu si tot asa, după cam o săptămână ii trimiți mesaj!
*p.s. daca distribuie piese, da-i Ador sau comentează -i cu o inimă, maxim două *
Sper ca te-am ajutat

Întrebări similare