Te săruți cu un băiat și după cîteva ședințe i-ai învățat limba. O vei ști pe de rost.
Domnișoară, cea mai mare bucurie a limbii române este aceea că a scăpat de un astfel de vorbitor în dulcele grai al lui Creangă, Eminescu și Caragiale.
Nenea Iancu dacă te-ar fi auzit și-ar fi luat notițe precum „meșterul Higgins" în piața de flori.
Ți-e gura spurcată precum a unui canal.
Dar, vorba aia, de unde nu e nici nu ai ce să ceri.
Dacă te întîlnești cu Don Miguel Cervantes transmite -i salutări din România, de la mine.
Știe el de la cine, ne cunoaștem!
Faci niste cursuri pe internet sau platesti un profesor sa te invete. Acum depinde si ce limba vrei
Cel mai repede ca sa vorbesti o limba straina, este sa te afli printre vorbitorii acelei limbi.
P.S. Din experienta personala iti spun.
Pai stau in Spania de 2 luni si vreau sa invat spaniola dar imi este rusine sa vorbesc, chiar daca stiu cat de cat, imi e rusine ca o sa rada ceilalti de mine
Cu rusinea se moare de foame.Eu sunt in Italia
si ma uitam la desene si programe pentru copii ca sa invat limba. Dupa un an mi-am luat permisul de conducere.
Pai da dar mna Imi e rusine si asta e
Cel mai repede inveti o limba strains, auzind pe cineva vorbind. Deci i-ati meditator, casete, inregistrari. M-ai facut curioasa, ce limba vrei sa inveti?
Vezi ca am raspuns mai jos la alta persoana ceea ce ai intrebat tu :*
Mergi la profil de bilingv, eu sunt clasa a 9 a la bio-chimie bilingv engleza si merita!