| Magdalena234 a întrebat:

Cum sa invat mai repede o limba straina? happy

11 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Te săruți cu un băiat și după cîteva ședințe i-ai învățat limba. O vei ști pe de rost.

| corolav a răspuns:

Domnișoară, cea mai mare bucurie a limbii române este aceea că a scăpat de un astfel de vorbitor în dulcele grai al lui Creangă, Eminescu și Caragiale.
Nenea Iancu dacă te-ar fi auzit și-ar fi luat notițe precum „meșterul Higgins" în piața de flori.
Ți-e gura spurcată precum a unui canal.
Dar, vorba aia, de unde nu e nici nu ai ce să ceri.
Dacă te întîlnești cu Don Miguel Cervantes transmite -i salutări din România, de la mine.
Știe el de la cine, ne cunoaștem!

| OnuOnulică a răspuns:

Faci niste cursuri pe internet sau platesti un profesor sa te invete. Acum depinde si ce limba vrei happy

| MskDesign a răspuns:

Cel mai repede ca sa vorbesti o limba straina, este sa te afli printre vorbitorii acelei limbi.
P.S. Din experienta personala iti spun.

| Magdalena234 explică (pentru MskDesign):

Pai stau in Spania de 2 luni si vreau sa invat spaniola dar imi este rusine sa vorbesc, chiar daca stiu cat de cat, imi e rusine ca o sa rada ceilalti de mine sad

| MskDesign a răspuns (pentru Magdalena234):

Cu rusinea se moare de foame.Eu sunt in Italia
si ma uitam la desene si programe pentru copii ca sa invat limba. Dupa un an mi-am luat permisul de conducere.

| Magdalena234 explică (pentru MskDesign):

Pai da dar mna straight face Imi e rusine si asta e sad

| SweetMinion a răspuns:

Cel mai repede inveti o limba strains, auzind pe cineva vorbind. Deci i-ati meditator, casete, inregistrari. M-ai facut curioasa, ce limba vrei sa inveti?

| Magdalena234 explică (pentru SweetMinion):

Vezi ca am raspuns mai jos la alta persoana ceea ce ai intrebat tu happy :*

| kalebtv a răspuns:

Mergi la profil de bilingv, eu sunt clasa a 9 a la bio-chimie bilingv engleza si merita!

| MihaiHH a răspuns:

Iti cumperi o caseta dex sau te duci la meditiatii big grin

Întrebări similare