| Possible a întrebat:

Cum sa invat sa-mi tin echilibrul pe tocuri? Am mereu impresia ca o sa ma impiedic de ceva, sau o sa cad pe loc drept.

Răspuns Câştigător
| AleWhatever a răspuns:

Nu e vorba de echilibru, e vorba de cum pasesti. Trebuie sa pasesti prima data cu calcaiul dupa aceea cu varful. Exerseaza prin casa, si nu te gandi numai ca nu poti sa umbli cu tocuri.Incerca sa mergi normal.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, nu te urca pe tocuri de 15 cm din prima.Incepe cu tocuri de 8 cm si dupa ce le "stapanesti" bine pe acestea, poti sa incerci cu tocuri mai inalte.In rest, sfatul pe care ti-l dau este sa nu incerci vechiul truc cu cartea pe cap.Sunt fete care stiu sa mearga foarte bine pe tocuri si, cu toate astea, tot nu pot tine cartea in echilibru. Felul in care am reusit eu sa-mi mentin echilibrul si sa merg pe tocuri a fost prin a dansa pe tocuri, pe coregrafie.Astfel,atenta si la coregrafie si la mentinerea echilibrului, dupa ce mi-a iesit dansul mi s-a parut floare la ureche cand a trebuit doar sa merg;)). Asteapta-te sa fii extrem de stangace la inceput si chiar sa fii pe langa ritm, dar continua pana iti va reusi si sunt sigura ca-ti va veni mult mai usor sa mergi pe urma.Coregrafia nu trebuie sa fie foarte grea, dar nici banala.O sugestie pe care ti-o pot da e urmatoarea: http://www.youtube.com/watch?v=Ye7g1R7G1pw Desi poate parea destul de usoara, lucrurile se schimba cand esti pe tocuri. Daca nu te incanta melodia, poti sa mai cauti alte coregrafii asemanatoare ca dificultate si sa le incerci.Astfel te si distrezi si-ti atingi si obiectivul.Mult succes.

Întrebări similare