| bluesky a întrebat:

Cum sa invit un baiat la bal? Cum sa incep... da-ti va rog niste fraze! Daca el nu ma invita, credeti ca ar fi nepotrivit sa il invit eu?

Răspuns Câştigător
| miha<3 a răspuns:

Te duci la el si il intrebi daca are planuri pentru acea seara si daca nu il intrebi daca ar vrea sa mearga cu tine... ce e asa greubig grin

6 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Ar trebuii sa te invite el, dar daca nu te invita, il inviti tu.
Ii zici : ''Buna, uite care e treaba, ma intrebam daca ai vrea sa mergi cu mine la bal''

| dragutza a răspuns:

Uite aici o fraza:'' buna! auzi eu nu am partener la balul de diseara, vrei sa mergi cu mine'' dar nu pe un ton de disperata!

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Pai ii spui ca se organizeaza un bal si daca i.ar face placere sa vina.Atattongue

| gossipgirlxoxo a răspuns:

Buna. Vrei sa mergi cu mine la bal? Daca incepi cu nu stiu ce fraze...mai bine direct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IL INVITI, IL IEI DE SUS, CU JAPCA, glumesc i; rogi sa mearga, daca nu vrea asta e, nu se intampla nimic, mergi cu altcineva, o prietena, un fost iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu te duci la el asa cu un aer de vedeta si il intrebi: "Ba! Tu esti smecher?" el normal k va zice: "Da!", iar tu ii raspunzi: "Pai ce fel de smecher esti ma tu, daca mergi la bal fara o fata...hai ca te las sa vi cu mine." ar fi greu sa zica nuwinking crede-malaughing