Scrie.Eu niciodata nu pot sa imi cer scuze din exact acelasi motiv.Asa ca scriu. E o forma buna de a te exprima
Spunandu-i ca iti pare foarte rau pentru ce ai facut si ca te vei revansa fata de persoana respectiva daca iti accepta scuzele.Multa lume este pusa in aceasta situatie jenanta, dar trebuie sa fii curajoasa si sincera. Succes!
Poti sai scrii simplu " imi pare rau de cea ce s-a intamplat, scuza-ma te rog, nu mi-am dat seama " sau ceva de de genul asta bafta : ) si nu uita, nu e rusinosa sa iti ceri iertare, e mult mai rusinos cind nu ai curajul sa recunosti.; )
Simplu. Spui ca ai gresit si iti pare rau. Si sa nu iti fie rusine, nu e o rusine sa iti recunosti greselile. Mai rusinos e pentru acei oameni care nu recunosc niciodata greseala facuta, ei nu o sa invete niciodata nimic din propriile greseli tocmai pentru ca nu si le recunosc.
Daca tii foarte mult la ea trebuie sa treci peste orice, chiar si peste rusine. spune-i cat de mult iti pare rau [depinde de ce] si priveste. l in ochi.