| veronika_3087 a întrebat:

Cum sa-l fac sa-i para rau?
Aveam 8 luni decind ne intilneam si el a plecat peste hotare cu mama sa, ne sunam, vb pe skupe dar departarea a facut in asa fel ca ne-am despartit dupa 5 luni, (ne-am despartit de la un fleac) nu am vb cu dinsu o saptamana, si simteam ca ma sufoc daca nu voi mai vb cu el, dupa o saptamana am incercat sa vorbim pe odnoklasniki dar el mi-a zis ca mai bine raminem prieteni, 2 zile mi s-a parut ca nu voi putea fara dinsul dar pe urma s-a schimbat totul, am vazut la dinsu pe sait fete noi, comentarii noi si asta doar ca sa-mi faca in ciuda, dar aratam ca mii totuna... si acum mai tin la dinsu dar vreau sa fac ceva ca sai para rau p/u ca asa a vrut si sa vrea singur impacare insa atunci nu voi mai dori eu, dar ce as putea face? Daca ma-ti putea ajuta v-as fi recunoscatoare.

Răspuns Câştigător
| usdhudshcdushuds a răspuns:

Poi. Stiu ce simti. Arata-i ca esti fericita si ca ai trecut mai departe.Nu te consuma pentru el.Ti-a facut rau.Fa-i si tu la fel!winking

3 răspunsuri:
| anonima_6131 a răspuns:

Plateste-i cu aceeasi moneda. si el se va simti prost crede-ma

| dulceata_5297 a răspuns:

Ia id-ul meu.sunt sigura ca te voi ajuta

| veronika_3087 explică:

Plus la asta am aflat azi ca peste 2 saptamini vine in md. as vrea si mai tare sai para rau cind va veni si va vedea ca nu o sai mai dau nici o sansa!