| reallygirl a întrebat:

Cum sa-l uit?!?! Va rog, ca ma scoate din minti...P.S.Problema e ca-l vad in fiecare zi.Suntem in aceeasi clasa. Fundiţă.happy

Răspuns Câştigător
| LoveGivesYouWings a răspuns:

Uh...phai e nasol daca sunteit in aceeasi clasa...il vezi in fiecare zi dar incearca sa nul ma ibagi i nseama si sa iti faci alt prieten. asa poate il vei uita.

9 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Fa ce face si el. Incearca sa fii langa el mai tot timpul.
Stiu ca o sa para prostie, dar crede'ma, merge.

| TeooTeo a răspuns:

Gasesteti altul love struck
daca poti
bye:*

| forever4you a răspuns:

Si eu il vad in fiecare zicryingcateodata ma simt disperata, doborata de amintirea lui dureroasa, dar incerc sa nu-l bag in seama, imi ocup timpul cu altceva si fac in asa fel incat sa-l evit...cateodata nu pot sa fac asta si-l vad dar ma straduiesc sa-l uit...sau poti gasi un alt baiatwinking

Ti pup si bafta...crede-ma draga ca amandoua avem nevoie de astahappy

| Giulia_7179 a răspuns:

Simplu :) uite am cateva sfaturi pe blogul meu cum sa nu suferi cum sa razi si cum sa te pretuiesti tu pe tine www.trucurilemele.blogspot.com
Sper sa te ajute.

| Lucky9441 a răspuns:

Cauta un alt tiphappy Intereseaza`te de alt baiat din scoala. Daca ai noroc sa te indragostesti il uiti pe elbatting eyelashes. Sper ca te-am ajutat

| Соlorful a răspuns:

Te inteleg perfect! si eu vreau acelasi lucru! nu stiu...incearca sa gasesti o persoana mai buna ca el si tot comparandu-l poate o sa il vezi altfel...mult noroc! :*

| MihaelaaaaaMhm a răspuns:

O sa dureze ceva timp pana sa il uiti, dar se poate intampla sa nu il uiti niciodata. Daca ti asa de mult la el, poate ca ar trebui sa ii spui. Parerea mea este ca nu ar trebui sa te lasi pana nu iti spune el in fata ca nu te vrea. Nu te da batuta! Dar daca vrei intr-adevar sa il uiti, nu cred ca o sa poti pentru ca am trecut si eu prin asta. Poate daca iti gasesti un prieten la care sa ti mai mult ca la acest tip ai sa il uiti. Spera in continuare!

| elelov a răspuns:

Si eu la felcrying
mai iesi in pauza, ia o prietena plimba-te prin curtea scolii. incearca sa nu te uiti la el (poate isi da seama)
daca chiar il placi ai putea sa te si apropii de el sa stai pe langa el sa te apropii de colegii cu care se intelege si el bine.

| MadhaLittleCrazy a răspuns:

Hmmm...ai putea s vb cu el
iar dk nu mere d o relatzie sau ceva at: gaseste ti p altcineva :X care s t atraga my mollt. L inceput ii poti compara si sa ii gasesti cat my muuulte defecte
*incearca s ti ocupi timpul si cu alte activitatiwinking