| KoWalSky a întrebat:

Cum sa le raspund fetelor care imi spun ca am ochi >frumosi?

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Spune-le "multumesc" cu un zambet pe buze si daca au si ele ceva frumos fa-le un complimentlaughing

10 răspunsuri:
| liveincolours a răspuns:

Raspunde-le cu un zambet si multumeste-le, nimic nu este mai pretios decat un zambethappy

| Volkswagen a răspuns:

Pai, avand in vedere ca si eu patesc deseori asta ( am ochii albastrii), ar trebui sa le raspunzi cu : Mersi, si tu ii ai foarte frumosi big grin sau pur si simplu un Mersi big grin ( si poate o iei si in brate ) ai s avezi ca mergewinking. Sper ca t'i-am fost de real ajutor! big grin

Abh
| Abh a răspuns:

Spune-le sa nu mai minta, ca nu-i frumos.

soothe
| soothe a răspuns:

Multumesc, la fel!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

În funcţie de ceea ce-ţi doreşti de la fata respectivă-1.Thanks, îmi plac şi mie, altfel mi-i scoteam de mult, 2. Ţi-ar plăcea să-i vezi mai des?, 3.Nu-s atât de frumoşi ca ai tăi, 4. Mi s-a mai zis dar până să-mi spui tu n-am crezut, 5. Vrei să-i vezi mai de-aproape?, 6.Thanks,iubita mea e de aceeaşi părere.

| coddy24 a răspuns:

Clipeste copilareste de 2 ori si fa o gluma de genul." erau si mai frumosi inainte de criza." in felul acesta vor vedea ca ai si simtul umorului, sau fa`le si lor complimente legate de imbracaminte. niciodata de partile corpului mai importante laughing ma intelegi :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Doar atat "

| alexandra_8004 a răspuns:

Ms esti o dulce

| LoveMusic a răspuns:

Multumesc, dar ochii tai sunt mai incantatori decat ai mei! love struck

| Zambete89 a răspuns:

Ce misto :X:X ma omori daca ii ai albastri; x

Întrebări similare