| Lollipik a întrebat:

Cum sa ma bat... aveti vr-un stil sfat cum sa ma dau mai bine cu pumni picioarele pentru ca mai am si eu probleme cu baietii din cartier si nu sunt prea smarandoi, spuneti-mi si mie va rog spuneti-mi va rog happy

2 răspunsuri:
| StefanStyle94 a răspuns:

Apuca-te de box, judo, aikido, tae-kwon-do.Chiar te ajuta, stiu ce spun. Daca ai unde, du-te la o sala unde se face muay thay(box tailandez), e cel mai bun stil. Daca nu ai cum, apuca-te sa faci acasa exercitii pentru musculatura gen flotari, abdomene, exerseaza cu ganterele... te vor ajuta sa ai un corp solid.Acuma' sa dai cu pumnu' nu e mare filozofie...arde-i in mufa sau in zona abdomenului, lateral. Poti lovi si cu picioarele, tot acolo.Multa bafta si ai grija ce faci happy

| VIPER a răspuns:

Iti spun eu.pai incepe cu replici de genul,, iti sparg ficatii in tine`` si dupa aia ii dai un pumn rapid la ficatlaughing. sau il iei de perciunio si il omori.sau iei compasul din trusa medicala(trusas de geometrie)_si il infigi in ochi sau in cap. 2. dai un sut sub centuralaughing. credeama ca,, se v-a tavali pe jos de ras dupa aia``(se va tavali de durere)laughing, eu stiu ce zic