Cu cat o sa o mai lungesti cu atat o sa-ti fie si mai greu si o sa te doara si mai tare. Spune-i totul cat mai corect si mai exact. Asa e viata dura de multe ori.
Toti ne confruntam cu situatia asta la un moment dat! suferi tu sau sufera el...eu intotdeauna am preferat sa sufere el
Primul pas l-ai facut, stie ca placi pe altcineva...nu crezi ca sufera deja? Acum trebuie sa te hotarasti sa te desparti de el, oricum cred ca se asteapta, doar ca te iubeste prea mult ca sa ia el aceasta decizie...in fond, mai devreme sau mai tarziu tot vei face asta, nu poti sta cu el din mila.Curaj!
Fa acest pas acum pana nu e prea tarziu. Vorbeste-i calm si sp ca relatia voastra a luat sfarsit.Nu o mai lungi.La inceput el o sa sufere dar cu timpul va intelege.
Succes!
Mda...sa ma gandesc, auzi X ma bucur foarte mult ca te am cunoscut, esti un baiat bun si sufletist, imi aduc aminte cu drag de clipele noastre frumoase dar ca orice om ai si defecte( si aici le insiri tu) si datorita acestora am inteles ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Sper sa ma ierti ca ti am provocat o asemenea durere si sa ramanem prieteni. Te pup si numai bine
Fii sincera cu el, pentru ca daca mai astepti mult el o sa se indragosteasca mai ult de tine si dupa o sa-ti fie mai greu.
Spune-i pur si simplu, ca relatia voastra nu are cum sa mai mearga deoarece esti indragostita de altcineva. daca totusi tii la el si nu vrei sa-l ranesti, poti sa-i ceri sa raminati prieteni.succes!
Grea decizie dar trebuie sa "iti iei inima in dinti" si sa-i zici.
Daca el stie ca tie iti place de altcineva poate va intelege. Insa ar trebui sa stii ca nu o sa mai ramaneti nici macar amici cel putin o perioada.
Daca iti place de tipul celălalt si lui ii place de tine ce mai astepti... Viata merge inainte.
Succes! Sper sa alegi ce e mai bine pentru tine.
PA PA