Sa te porti frumos cu ele, sa va jucati impreuna si sa va spuneti secretele reciproc!
Sa ai un Ferrai, 2 milioane $ in banca, si un castel! o sa te iubeasca instant toate fetele!
Pai, eu sunt fata si iti recomand:
1.Complimentele-fetelor le plac complimentele, nu te rusina, spune-i direct ca arata bine azi, ca iti plac ochii ei sau ce mai stiu eu ce
2. Stai de vorba cu ea/ele si pari foarte interesat de ce zice/zic, asa va/vor sti ca se poate/pot baza pe tine cand are/au ceva de zis
3.Fi glumet, dar nu in sensul sa faci misto, ci sa o/le faci sa rada, dar nu cu bancuri rasuflate, ci cu cate-o glumita care sa ii/le prinda bine
4. voilla, esti placut de fete!
PS: nu fi timid
SUCCES
Cauta una cu bani asa cum imi zicea unu, macar aia daca te inseala tu ai o masina pe masura bani, haine scumpe si probabil o inseli.
Ai noroc ca sunt eu aici, altfel nu stiu ce te-ai face.
In primul rand, umpleti cavitatea bucala de cercei, in buze, limba, dinti chiar.Asa iti vei impune respectu, prin a fi un smecher in toata regula.Smecher cu 2 de "JM". Sa porti ochelari de soare tot timpu, nu conteaza ca ninge, ploua sau fulgera, tu mereu sa fi cu ochelarii pe ochi.
Sa porti colanti roz, tricouri mulate, sa-ti iasa formele in evidenta, si cel mai important sa nu faci complimente. Sunt cele mai inutile chestii pe care trebuie sa i le arati femeii.
Si mereu sa-ti arati muschii, indiferent ca esti la scoala, acasa, langa bunica, langa mama, mereu sa-ti arati muschii.
Mahomed sa te binecuvanteze!
Sa ai bani, ochelari de soare, muschi, daca esti gras automat esti prost si sa nu faci complimente..doar scuipa si injura. fetelor le place..si mangaieie pe fund.
maria12345678910111213141516171819 întreabă:
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă:
firstboy întreabă:
misauratcuviata întreabă: