| DemonvsAngel a întrebat:

Cum sa ma imbrac azi? Vreau sa fiu atragatoare! M-am gandit la egari, un tricou lung in picioare opincute sau excadrile? Dar tricoul cu decolteu sau fara? Al cu decolteu e alb si scrie ceva despre sambata si ala fara decolteu e rosu cu colti. funda si da-timi si idei cum sa imi prind parul.

3 răspunsuri:
| Lou222 a răspuns:

Pai egari, balerini, tricou cu decolteu. La par poti sa-ti lasi parul pe spate, sa ti-l ondulezi, sa ti-l indrepti, sau poti sa-ti faci o suvita impletita si sa ti-l. Sper ca te-am ajutatwinking

| baddgirl a răspuns:

Hey
La varianta cu colanti si opincute sunt de acord cu tine.Dar eu una sunt obsedata de asortare, potrivire :D Daca iti iei opincute, tricoul trebuie sa fie unul mai elegant, la expadrile trebuie sa fie mai sport un pic.Parul daca te imbraci mai elegant, il poti lasa desfacut, si eventual ii faci cateva bucle la breton sau peste tot gen: https://www.google.ro/......ps?/search
Iar daca te imbraci mai sport ti-l poti prinde intr-o parte strans, si bagi tot parul de pe o parte sub parul care cade pe spate.se poarta tunsorile alea mai scurt pe o parte, dar nu esti obligata sa-l tai, poti sa-l faci doar sa para scurt :)

| DemonvsAngel explică:

Mersi la amandoua, dar cand ati dat raspunsurile eu eram bye bye, dar o sa incerc amandoua ideeile, dar azi am combinat excadrile, egari si aia cu decolteu si parul coc neingrijit.