Colanti.cizme...si o bluzita sau o camasa mai larga, si eventual o curea lata pe talie
Va bateti joc, sincer acum! Fata asta a intrat aici sa fie ajutata, nu sa i se ofere sfaturi ca la primul raspuns, in fine.
Parerea mea este ca ar trebui sa-ti iei o camasa mai larga, de preferat neagra dar se poate si alta culoare daca este larga, niste colanti, negri ar fi perfecti. parerea mea si. probabil si o palarie neagra si niste botine cu putin toc. ar veni dragut. Succes! Chiar daca esti mai grasutza nu inseamna ca nu poti fi deosebita si asa, simte`te bine in pielea ta si incearca sa cauti haine care sa te avantajeze, nu mulate si milioane de culori. ca nu esti chici
Sincer, iemiliea eu nu as vrea sa vad o fata "grasuta""asa cum se descrie cea care care a pus intrebarea in colanti din latex ROZ "foarte stramti". Cel mai odios lucru auzit in materie de imbracaminte de club.SINCER.Sper ca nu stai in acelasi oras cu mine sa dau de tine sau ce vreuna imbracata cum ai sfatuit-o tu pe aceasta fata.
Buna
Poii nici eu nu prea stiu ce sa zic.Ai putea sa iti ei o bluza un pic mai lunga si cu curea lata ca sa iti subtieze talia, niste colanti si cizme lungi...:* Distractie placuta:*
Cu niste colanti din latex foarte stramti si roz, bluza mulata si argintie, o caciula de mos craciun si un palton verde-galbui.
Pa Pa!
Sa te distrezi!
Oau, cata imaginatie, fetelor. La voi totul se reduce la colanti. Foarte inspirate si originale sunteti!
Iar pentru cea care a intrebat, o rochita care sa te avantajeze si niste dresuri colorate cu cizmulite sau bocancei ar fi perfect.
Eu zic sa iei niste blugi conici,sau chiar putin mai larguti si stramti jos, si niste tocuri dragutse negre si o camase care sa o bagi in pantaloni. Spune NU colantilor, nu asa te duci la discoteca
anonim_4396 întreabă:
DomnisoaraAle întreabă:
ody întreabă: