Salut. :)
Tu trebuie sa iti iei haine care sa te reprezinte,nu pentru ca sunt la moda. Si totusi, daca ti se pare ca nu ai un stil adecvat, iti pot da niste sfaturi...cred ca vezi peste tot in jur 'skater style'. Adica,shoes in picioare,blugi colorati,tricouri cu imprimeu,eventual si o camasa,bratari ale prieteniei, o bandana in cap si rucsaci de la Vans/DC/Element.
Asta se poarta in ziua de azi la adolescenti. Depinde si ce varsta ai, dar cred ca vreo 11-12, nu-i asa?:) Pe-acolo...
Iti pot da niste site-uri de unde sa-ti iei skate shoes :
www.bmxmagazim.ro
www.frogs.ro
www.baseshop.ro
www.kingpinshop.ro
www.shop.u-man.ro
www.cubeshop.ro
www.eshop.boardersshop.ro [ daca nu, da pur si simplu eshop.boardersshop.ro ]
www.kickback.ro
www.dropin.ro
www.911.ro
www.mush-room.ro
www.spartoo.com
www.e-mag.com
Tricouri cu imprimeu iti poti cumpara de la Zara TRF,Mango,Promod,Bershka,H&M [care s-a deschis acum si in Romania si pe care eu il adora=p~],Reserved,New Yorker,Debenhams,etc.
De asemenea,se poarta foarte mult topurile largi,suprapuse,gen cele pe care le poarta hip hopperii. :) Si peste,multe lanturi.
Daca nu-ti place stilul skater,poti opta pentru un stil simplu,casual. Jachete,bluze evazate,jeans,camasi,curele stranse in talie,pantaloni cu talie joasa,Converse sau balerini [ca tot vine vara]. Sau stilul hippie - foarte colorat,tricouri largi,bandane de cap din margele,esarfe pe post de baticuri,fuste lungi,largi, vaporoase si multe bratari colorate.:)
Acum,culorile...
Tu te imbraci intr-o zi dupa starea pe care o ai. Daca iti vine sa plangi,logic ca nu te vei imbraca intr-un tricou cu o pisica care ranjeste. Trebuie sa folosesti aceeasi paleta de culori. Adica nuante diferite ale aceleiasi culori. Stii ce inseamna nuante,nu?
Si nu numai. De exemplu,poti purta intr-o zi niste pantaloni rosii,skateri negri cu sireturi colorate,bratari colorate,un tricou alb cu imprimeu si sacou.
Sau pantaloni turquoise,tricou violet/roz/rosu/bej/negru,larg, multe lanturi si conversi negri/rosii/cu cranii/stelute,etc.
Trebuie sa dea bine ochilor,sa nu fie prea tipator si totusi,atunci cand treci pe langa o persoana,outfit-ul tau sa strige 'Uita-te la mine!'.
Poti combina negru cu orice.
Eventual,iarna,cand preferam sa purtam negru si culori inchise, mai vrem sa aducem si un strop de culoare si exageram,combinand negru cu toate culorile curcubeului. Si iese un kitsch - ceva batator la ochi,care are tendinta sa fie cheap [ieftin]. Iarna,ar trebui sa purtam hainele colorate cu nuante neutre [maro, bej...].
Sper sa-ti fi fost de folos. Daca mai ai nevoie de ajutor legat de subiectul asta, nu ezita sa ma intrebi. :) Baftaa!
Buna! Eu stiu ca trebuie sa ne alegem hainele in functie de anotimpuri. Daca este vara sau primavara purtam culori deschise (rosu,roz,galben,portocaliu,verde,mov,bleu), iar daca este iarna sau toamna purtam culori mai inchise (maro,negru, gri, bej). Cum sa le asortam? Ei bine, alb-negru merge cu oricare alta culoare, rosu se poate asorta cu alb, negru, rosu, violet, portocaliu, verde; albastru se poate asorta cu alb, negru, albastru, violet; galben se asorteaza cu verde, portocaliu, violet; verde se asorteaza cu albastru, galben, rosu, alb, negru; violet se asorteaza cu alb, violet, negru; portocaliu merge cu rosu si galben. Sper ca te-am putut ajuta!