| SmiiileXoXo a întrebat:

Cum sa ma imbrac pentru albumul de clasa a 8 a? Si cum sa imi fac parul.Sunt slaba, am 1.50, ochii verzi-albastri, parul saten - brunet. Feteelor am nevoiee de voi! Si baietiilor cum v-ar placea o fata sa fie imbracata in album de clasa a 8 a?

Răspuns Câştigător
| MissAnePink a răspuns:

Păi culorile predominante rochiilor la modă anul acesta sunt:"rosu, albastru(electric/bleu),roz(pal/siclam),negru,bej, alb, portocaliu,negru(negru mie mi se pare o culoare care nu evidentiaza corpul si nici psihicul fetelor tinere),maro(brun/bej/puternic),bleumarin,bordo sau rosu, A SE EVITA CULORILE PASTELATE.
Ca incaltaminte poti sa optezi la ceva cu toc (platforma/toc normal). Predominant sunt culorile inchise cum ar fi:"negru,maro,bej,gri"etc. Poti opta pentru:"platforme,pantofii (eleganti/simpli), cizme(inalte si/sau stambte), botine,pantofi prevazuti cu dantele etc.
Alta idee ar fi sa te imbraci cu niste blugi verzi(turcoaz/toxic),albastrii(marin/puternic),roz(siclam/pal);
o bluza sau tricou de culoare aleasa de tine si peste o camasa in (patratele/carouri), iar ca papucii poti sa incerci niste botine sau cozme prevazute cu dantela etc, depinde de bugetul fiecaruia.
Parul poti sa ti`l :"ondulezi sau intinzi cu placa, sa iti faci un coc simplu si cu cateva agrafe, poti sa realizezi o impletitura, poti sa iti faci un coc lejer in stil retro etc.
Sper ca ti-am fost de folos. FUNDA?:*:*

1 răspuns:
| iubita77 a răspuns:

O pereche de colanti negri sau blugi de culoare mai inchisa ( cum ar fi acel albastru) o bluza rosie, galbena, mov, albastra, alba, roz sau verde sau o camasa in culorile scrise mai sus. Parul prins intr-o coada de cal sau intr-o coama de cal, intr-un coc, sau intr-o coada prinsa cu o clema. Daca ai parul scurt pune-ti o cordeluta in ton cu moda sau cu ce te-ai imbracat sau o agrafa.