| Elena1234456 a întrebat:

Cum sa ma imprietenesc cu o colega? Este genul de treaba, dar sta mai mult cu fitoasele clasei sau cu baietii care rad din orice.

4 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Daca sta mai mult cu fitoaselel clasei si cu baietii mi se pare ca e genul care vrea sa fie populara si sa fie inconjurata/admirata de multi oameni. Daca e genul asta tot ce poti sa faci e ori sa incerci sa te bagi in grupul lor, ori sa o bagi in grupul tau, undear trebui sa se simta mai bine decat cu ceilalti.Incearca sa fii glumeata si sa-i faci complimente subtile insa ai grija daca e genul populara nu o sa umble numai cu tine.

| adriana97_5200 a răspuns:

Stii am cazut si in asa cauza m-am imprietenit cu ea pina la urma am fost prietene 1 an dar totusi ma filosea si daca nu vede ea in tine o fata buna nici tu nu ar trebui sa te legi cu ea o sa te folosesaca...

| cip a răspuns:

1.roga-o sa te ajute cu o anumita problema si drept rasplata o chemi la un suc ca intre prieteni
2. pune-te langa ea in banca si cauta motive si subiecte de barfa laughing
3. vezi ce lucruri ii plac ei sau ce hobby-uri are, incearca sa fii interesata de ele sau da-i de inteles ca vrei sa te apuci si tu de ele

| eretuf a răspuns:

"cu baietii care rad din orice." cred ca sunt drogati daca rad din orice...

pai fa-o sa ajunga la tine...parerea mea