anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma ingras? am 14 ani 1.72 inaltime si 40 kg1recunoasc ca nu ma prea incanta ideea mancarii dar totusi manac destul de bine:dulciuri, cartofi pai, friptura, peste, paste,(dar nu in exces, caci stiu ca mai rau imi fac daca manac nesanatos)beau 2-3 l de apa si cate o pastila dizolvanta in apa de calciu si magneziu (ca sa ma mai vitaminizez). imi doresc nespus de mult sa ma ingras caci m-am saturat ca altii sa ma priveasca ciudat si imi doresc sa ma acept asa cum sunt1va rog din suflet dati-mi sfaturi prietenesti si spuneti-mi ce sa fac! dar fara "du-te sa iti faci analize, caci nu am probleme cu asta)! pup

7 răspunsuri:
| AlexiaD a răspuns:

Nu te incanta ideea mancarii?laughing Pai,nu am mai auzit de cineva care sa se fi ingrasat doar cu aer.
Ai mare dreptate, a manca nesanatos nu este o solutie deoarece poti face diabet si nu numai,dar totusi ar trebui sa vorbesti cu parintii tai despre problema asta.
Daca vrei sa te ingrasi cauta pe google,,cure de ingrasare" si tine-o pe cea ce ti se pare mai buna.
P.S: Daca nu merge, poti sa te duci la Next Top Model.laughing Acolo chiar ai fi apreciata!
Oricum, eu nu cred ca oamenii sa uita ciudat la tine ca esti prea slaba.Multi dintre ei si-ar dori sa aiba o inaltime si o greutate ca ta.Dar totusi, cred ca este o mica problema deoarece greutatea ta este sub limita.

| SexyFrumushika a răspuns (pentru AlexiaD):

Da clar cu aer lol da pana la urma asta e nu am ce face trebuie sa ma accept pe mine si vad eu cum ma ingras.pup

| AlexiaD a răspuns:

@SexyFrumushika Foarte bine, asta este atitudinea corecta.Cu siguranta, ai vazut la stiri sau pe net cate fete se infometeaza pentru a avea o greutatea ca a ta.

| floricik001 a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa te stresezi cu treaba asta ca nu o sa dea nici un rezultat, chiar mai rau o sa-ti faca.Mananca sanatos, insa n exagera cu mancarea prea rau(si eu am avut acceias problema ca si tine insa eu si fumam am reusit sa ma las si m-am ingrasat fara sa vreau), deci spor la treaba si n te mai lasa influentata de alti u trebuie sa fi multumita de tine nu alti. pwpiki:*

| SexyFrumushika a răspuns (pentru floricik001):

Da,mersi de sustinere

| floricik001 a răspuns (pentru SexyFrumushika):

Sper sa reusesti!

| inesazberea a răspuns:

Fiecare organism are limita lui nu ar trebui sal fortezi pentru ca s-ar putea intimpla ceva de care nu ai fi multumita