| BlackMan a întrebat:

Cum sa ma ingras? daca am 13 ani si abia am 43 de kg si 170 aproape? mi se pare ca sunt prea slaba ar oricat as manca eu nu ma ingras dar in schimb ma enervez repede si ma framanta mereu cate ceva si nu stiu cu sa scap de griji? am ajutati... plz?:*

Răspuns Câştigător
| 61n4 a răspuns:

Io zic sa-ti vezi de treaba ta ca esti bine. eu am 18 ani si am 42laughing
si nu rezolv nimic chiar daca imi vine sa ma spanzur in fiecare zilaughing)

5 răspunsuri:
| vladimir23 a răspuns:

Pai poate organismul e de sa natura incat nu poti sa te mai ingrasi sunt multe persoane care sunt slabe si vor sa se ingrase dar degeaba, am un prietena care mananca des ciocolata si care se spune ca ciocolata ingrasa si te face mai nervos ei in cazul lui este tocmai invers nici nu ingrasa nici nu slabeste, deci depinde de organism dar poate cu anii te vei mai ingrasa si in plus esti la o varsta in care trebuie sa te inalti sa cresti in inaltime.

| CevaNormal a răspuns:

La varsta asta nu ai nevoie de asa ceva, principalu e sa fii sanatoasa, dar cit despre asta nu te nelinisti, ca cind o sa vina timpul sa iesi cu un baiat, ai sa fii normala, adica organismul tau stie cind trebuie sa puna ceva pe tine, dar asta o sa fie undeva peste vreo 3-4 ani, crede-mawinking

| Mony_4137 a răspuns:

Ne-a explicat ceva profa de biologie. Ceva de genul ca depinde de ceva celule care ard ggrasimea, si nu la toti sunt la fel. La altii ard mai mult si la altii mai putin. Poate pentru tine e valabila prima varianta.
Daca vrei asa mult sa te ingrasi si iti si permiti incearca la o farmacie naturista sau magazin naturist. Am auzit ca ei se ocupa de asa ceva.

| 61n4 a răspuns:

I baiertilor le plac astea mai slabute...chiar daca noi nu ne suportam...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste laughing eu am 13 ani jumate si am 32 de kilograme si tu te plangi ca ai 43 laughing eu m-as bucura daca as avea 43 de kilograme