| FursecCuCiocolata a întrebat:

Cum sa ma ingras si eu rapid? Adica nu vreau sa ajung obeza dar sunt extrem se slaba si vreau sa mai pun carne pe mine... Adevraul este ca eu mamank destul de bine, manank zilnic carne, cicolcolata, prajituri etc dar nu se pune carnea pe mine? Voi ce mi-ati recomanda sa manank pentru a ma ingrasa macar purin?sad
Fundaaa`!:X:*
(scuze de categorie da nu stiu la ce s`ar incadrabig grin)

Răspuns Câştigător
| AlLeYoana a răspuns:

Avand in vedere varsta pe care o ai, te vei dezvolta si ingrasa cu timpul, nu ar fi bine sa mananci de la fast-food, fiindca e nesanatos. sfatul meu e sa astepti sa cresti si odata cu asta sa se mai puna ceva pe tine. sper ca ti-am fost de ajutor

3 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Paii... acum nu poti sa te apuci sa mananci pana nu mai poti, eu zic sa te duci mai intai la un doctor happy. poate-ti faci rau mancand toate prostiile.

| mary4567 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca tine. Dar as vrea sa te intreb ``tu mananci dimineaza``? eu nu mananc... iar la un moment dat m-am gandit sa incep in fiecare dimineata sa mananc si am inceput sa ma ingraswinking sper ca ti-am fost de ajutor [fundooi? :X:*]

| CandyTetris a răspuns:

Shaorma,nu glumesc.Am avut acum ceva vreme o gramada de examene si proiecte de predat si neajungand pe acasa am fost nevoita sa mananc fast-food, pe drum(adica in graba).Am pus 6 kile in aproape 2 saptamani(acum ma chinui sa le dau jos). Hope I helped.happy