| GwenStefani a întrebat:

Cum sa ma inteleg mai bine cu ai mei colegi? Sunt in clasa a 9-a si am reusit sa-i cunosc, cate de cat, nu pe toti. Eu sunt insa timida, si nu pot sa-i tin aproape, adica as vrea asta, insa nu vor sa fie cu mine. Si nu stiu cauza, mereu sunt deschisa, ii ascult.

Dar cum sa le atrag atentia? Sa-i fac sa ma bage in seama macar. Mi-e foarte greu cand nu am cu cine sa ma intorc acasa, sau sa ies in oras. Sunt foarte singura... Vreu sa va spun ca anul acesta am trecut in clasa a 9-a si de aceea imi este asa greu. Cei mai buni prieteni ai mei s-au imprastiat in toate partile si ne-am despartit.

2 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Incearca sa iesi in oras cu cei mai buni prieteni ai tai care s-au imprastiat. Daca esti timida si nu poti sa iti faci prea multi prieteni, atunci incearca sa intri intr-o gasca de la scoala cu care ai multe in comun, sau sa te imprietenesti cu alte fete timide de la tine din clasa. Sper sa reusesti sa iti faci prieteni si succes la scoala.

| AnnaAnnne a răspuns:

Hey,se pare ca avem aceeasi problema si eu sunt foarte timida si retrasa, lasa-mi id-ul tau pe privat te roghappy