Bunab-)
-@belle2009.
Este baiat.
nu fata.
N.are cum sa fie "toleranta si prietenoasa".
-Gaseste un subiect care va place la majoritatea din cls si discutati despre el.
Sper ca te.am ajutat.
Ciauu.
Comunicarea este una din problemele care depinde de noi oamenii ca, fiinte sociabile, traind in societate fie ca e scoala, facultate, loc de munca, acasa ori in locuri unde vin si multe persoane necunoscute si trebuie sa ne adaptam genului de persoane pe care le intalnim.
La scoala trebuie sa incerci sa fii genul de persoana bine crescuta, binevoitoare si care cauta sa-i inteleaga pe ceilalti colegi pentru a sti ce-i preocupa, ce calitati si hobiuri au si daca se aseamana cu felul tau de a fi, poti sa ti-i faci pe unii chiar prieteni.
Daca vreun coleg ori colega are nevoie de sprijin la ceva lectii si tu esti in masura sa-i acorzi sprijinul trebuie s-o faci elegant, fara sa te "dai mare".
Daca esti genul de baiat sportiv, poti sa-i antrenezi si pe ei in vreo activitate sportiva ce va pasioneaza.
Poti sa le spui despre site-ul TPU.ro si sa-i ajuti sa-si deschida un cont, daca ei nu pot singuri si sa le explici de ce este important sa navigheze pe acest site si nu pe altele care nu-i pot fi de folos, vei vedea ca relatiile voastre vor fi mai bune.
Implicarea ta in viata celorlalti colegi, nu trebuie sa fie ostentativa ci, sa le dai posibilitatea sa te cunoasca si atunci daca tu ai cei 7 ani de acasa, si sunt convinsa ca-i ai, atunci nu vei avea nici o problema sa-ti imbunatatesti relatiile cu colegii.
Iti doresc sa fii sanatos, sa ai rabdare si sa lasi timpul sa fie in favoarea ta, oferindu-le celorlalti posibilitatea sa te cunoasca si sa te aprecieze.
Mai lasa de la tine... da-le temele... vorbeste mereu cu ei(buna,, cf?) daca nu aveti subiecte comune
fundita/?
Tzau
Eu cand m-am mutat altundeva si eram intr-o clasa cu colegi noi prima oara nu prea am vorbit cu ei dar dupa 2-3 saptamani am inceput sa ies cu fetele(in cazul tau ca esti baiat iesi cu baietii afara)faci si tu lucruri nebunesti ca ei sa vezi cum o sa le placa si vorbeste si zii multe glume, ajuta-i la teme si incearca sa fi cat mai de gasca. Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes