| Dizzydizz a întrebat:

Cum sa ma port, sa procedez pentru a fi placuta de ceilalti din jur? Nu imi spuneti sa fiu eu insumi, pentru ca asta nu merge mereu.

Răspuns Câştigător
| cucu :> a răspuns:

Parerea mea este sa fii tu insuti. Chiar daca tu spui ca nu merge. Nu te schimba pentru altii pentru ca pana la urma acei "prieteni" o sa te dezamageasca si o sa ai impresia ca te`ai schimbat in zadar.
Nu te my gandii km sa te faci placuta!
Simpla ta prezenta e de ajuns fiind inconjurata de prietenii adevarati.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o problema in a te adapta. Nu intotdeauna trebuie sa fii in centrul atentiei. Pentru a-ti reveni, mediteaza asupra acestui lucru. Zici ca doresti sa fii placut de toata lumea, dar de fapt doresti ca toti sa te admire, lucru imposibil.
Poate vrei mai multa atentie, dar asta nu se obtine daca ceri. Nu incerca sa faci pe amuzantul, inteligentul pentru a o obtine-dai in ridicol.
Fii mai intelegator cu ceilalti, lasa de la tine si zambeste chiar daca solutia nu o cere.

| negescuvlad a răspuns:

Nu trebuie sa te placa toti ceilalti

| faranumexD a răspuns:

Oo doamne.nu mai fii stresata de chestia asta=)
cine intr.adevar te merita te va accepta asa cum esti TU cu adevaratwinking
asculta-ma!
daca vei incerca sa fii 'alta persoana' tot tu vei avea de pierdut pentru ca odata si odata te vei obosii sa fii un fake~copy/paste. o falsa fara nici un pic de originalitate. uraaasc persoanele alea care sunt apreciate si populare prin sc/liceu doar dupa modul in care/cum si cat invata.asta`i trecatorhappy.
dar o adevarata personalitate nu se va schimba.
nu lasa pe nimeni sa te modeleze.
arata. le ca esti multumita de asa cum esti TU
o sa vezi ca atunci o sa inceapa lumea sa te aprecieze pentru ceea ce esti.nu doar frumusetea exterioara[iar daca le ai pe amandoua atunci nu ai ce sa mai ceri de la viatahee hee]
parerea mea:p.
sper ca te.am ajutat cat de catbig hug
f?blushing

| louis3 a răspuns:

Te-ai gandit ca ceilalti nu te marita? De ce sa te schimbi? Doar ca sa fii acceptata de cineva? Sincer, nu merita, iar mai tarziu o sa iti dai seamahappy

| LollipopWithHeroin a răspuns:

Eu una iti dau un sfat(din experienta):nu incerca sa te schimbi pentru ceilalti, pentru ca nu merita.Si eu am incercat sa fac asta si pana la urma s-a dovedit ca oricum nu eram destul de buna pentru ei.Bine, mai erau si cativa care ma placeau asa cum sunt, dar pentru restul nu te ingrijora. Unii nici macar nu merita sa incerci sa te faci placuta pentru ei.Deci, arata-le ca nici macar nu ai nevoie sa te placa ei.Arata-le ca TU esti TU si asta nimeni nu o va schimba.Arata ca esti o campioana asa cum esti TU.