O bati in afara scolii dar nu foarte rau... ca sa nu-si dea seama maica-sa si taica-su ... nu da la fata asta e ideea.
Eu cand as fi singur in clasa [fara complici] i'as fi pus piper in mancare ) la greu. si cand manca... ei bine, asa, daca n`ai complici nimeni nu stie
Pentru inceput trebuie sa ai o atitudine indiferenta fata de ea si sa fii intotdeauna mai stilata iar lucrul care ar scoate-o cel mai tare din papuci ar fi furatul iubitului sau posibilului.succes;-)
Cauta o alta cale, ca de obicei lucrurile acestea se intorc impotriva ta.
Vorbeste cu diriginta, cu parintii tai, eu zic ca este mai bine.
Razbunarea este mama prostului. Spune-ne o intamplare si comentam toti aici; afla ea pana la urma.
De ce sa te razbuni? Chiar este ultima solutie la care puteai sa apelezi? Cel destept cedeaza primul, ignor-o, fii indiferenta, prefa-te ca este invizibila.Cand isi va da seama, o sa stie ca ti-a gresit cu ceva si va incerca sa isi revizuiasca comportamentul.
Incearca sa-i faci diferite farse... dar ea sa stie ca esti tu! asa o sa-si dea seama ca nu dai importanta la tampeniile sale!
Ignor. Viata e un bumerang si o sa i-o intoarca de 10 ori mai rau, doar ca la timpul sau... asa ca fii pe pace.
Jigneste-o. Daca e grasa aminteste-i de fiecare data cum arata ... sau incearca sa o parasti la scoala de fiecare data cand face ceva ce nu ar fi trebuit sa faca : daca copiaza, daca raspunde la lectii din caiet, spune-o! Ai putea incerca si pe la spate sa ii joci un joc: sa te imprietenesti cu ea... asta cerandu-ti scuze de cele intamplate si sa ii spui ca vrei sa faceti pace, trebuie sa o faci sa creada ca esti prietena ei. iar daca v-ati imprieteni ai putea afla multe lucruri despre ea, pe care, daca vrei sa te razbuni poti sa le spui si celorlalti colegi.
Daca ai surprins-o in momente amuzante sau mai proaste, cum ar fi sa se scobeasca in nas ), sa cada, sa se exprime incorect la ora de romana. poti sa povestesti la toata scoala. . alte idei nu mai am Poti sa te gandesti si u cum sa te razbuni pe ea... aminteste-ti ce o deranjeaza cel mai mult. si vei sti ce sa faci.
Te terorizeaza? in ce sens? si da-mi voie sa ma indoiesc de asta. dar de ce sa te razbuni? si mai vrei 10 la purtare... poate cu un mare minus in fata...
da-o naibii de razbunare, ca-ti faci tie mai mult rau.lasa prostul in treaba lui, tu fii desteapta si ingnor-o cat se poate de mult.
Eu nu cred ca violenta este necesara intr-o asfel de sitoatie, orcat de nesuferita ar fi ar trebuie sa ii o platesti cu aceasti moneda, prin vorbe ca sunt mai dureroase...
Bojthe întreabă: