| lucian13 a întrebat:

Cum sa ma razbun pe o fata care mi-a dat papuci ca s-a plictisit de mine laughing ...in fine ce sa fac? dau fundita pentru cea mai buna idee happy

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Scuza-ma, dar razbunarea nu este o arma prin care poti plati polite. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa demonsrezi prin felul tau de a fi, ca esti un tip cu mult bun simt, educat, elegant si demn de faptura ta.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cupleaza-te cu cea mai buna prietena a eihappy
E ceva la care fetele pur si simplu nu rezistalaughing
A se cunoaste riscurile inainte de utilizarea planului de razbunarelaughing
S-ar putea ca tipa sa fie ceva mai inteligenta si sa nu iti dea atentie nedorind sa isi strice relatia cu prietena sau la insistentele fostei sa se fie cu tine doar pentru a-si bate joc de tinehappy
Asa ca ai grija daca te bagi in asa cevaI don't want to see

kratos
| kratos a răspuns:

Razbunarea este arma prostului. Ai viata inainte sa-ti gasesti alte domnisoare.

| gigiro a răspuns:

In viata nu e bine sa te razbuni, deoarece s-ar putea intoarce impotriva ta candva, cand nici nu te astepti. Cosbuc spunea : '' razbunarea cea mai scumpa, este cand dusmanul tau, e silit a recunoaste ca esti bun si el e rau '' Ce intelegem de aici, ca tu trebuie sa arati cat de bun esti, de educat, de destept, frumos, cuminte, inteligent, cat de bine dansezi, ca esti '' cel mai tare din parcare ''. Tu si numai tu o cunosti pe domnisoara in speta, in functie de ce-i place ei, tu trebuie sa fii mai cu mot, ca sa vada ce a pirdut. Daca faci ceva care sa sune a razbunare, ii vei starni uimirea, scarba, neaprobarea. Cel mai bine ar fi s-o uiti si sa te mobilizezi catre noi cuceriri, dar daca nu o poti uita.

mira
| mira a răspuns:

"Razbunarea cea mai buna este cand dusmanul tau\\E silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau."(B.P.Hasdeu)

soothe
| soothe a răspuns:

Sa te port vca un domn, sa moara de ciuda ca te-a pierdut. Daca te porti altfel, inseamna ca a avut dreptate sa te lase. Da-i drepate si/sau incearca sa afli de ce te-a lasat. Dupa ce afli, incearca sa schimbi ce e de schimbat ca sa nu te lase si urmatoarea.

| Bubble a răspuns:

RAzbuna. te. si o sa dai dovada de imaturitate.BAFTAAAAA

Răspuns utilizator avertizat
| Psycho a răspuns:

Sta-ti-ar fundita-n gat! terminati-va frate cu datu' funditei rolling eyes sunteti jalnici.
si de ce sa te razbuni? daca ai plictisit-o, ce era sa faca? sa stea cu tine de model? mi se pare normal ca te-o parasit daca n-ai stiut sa o distrezi.nimanui nu-i place o persoana plictisitoare.la tine e problema, nu la ea.asa ca lasa balta treaba cu razbunarea.

| malina_9455 a răspuns:

Pai.incearca sa ii ceri din nou prietenia si in timp ce esti cu ea u trebuie sa te saruti cu alta, dar ea sa te vada.nu stiu daca mai inteles.baftalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trateaz-o la fel, da-i papucii. Sa vezi ce-o sa sufereeee laughing

| sandra922 a răspuns:

Inseamna ca n-a stiut sa te aprecieze. Hmm. cea mai buna idee cred, ar fi nu sa o ignori, pentru ca dupa aia o sa creada ca te-a ranit, iar tie nu trebuie sa-ti pese de o specimena din asta dar nici sa te porti cu ea ca un mielusel. Cea mai tare faza ar fi, daca ai posibilitatea, sa-i spui ca vrei sa ramaneti prieteni ca sa-i demonstrezi ca nu esti plictisitor. Daca accepta, du`o undeva intr-un club, cumpara`i un suc, fa`te ca`l gusti inainte sa i`l aduci de la bar si cand ai ocazia, toarna cateva picaturi de ulei de ricin. O sa tina minte asta! laughing crede`ma! plus ca, poti sa iei si niste amici si sa va distrati pe seama ei, cand o sa fuga disperata sa "elimine" laughing)
Bafta! devil