Salut.
Prin faza "dar cand vine el imediat pleaca si nici nu ma mai baga in seama" se inteleg multe,chiar nu e cazu s-o mai lungim.
Pe viitor cand iti place de o fata si crezi ca o iubesti,spune-i si ei ce simti.
Poate sentimentul e reciproc, poate o sa ai parte de un refuz, dar incerci macar.
Net-ul nu e o rezolvare, primesti doar sfaturi orientative.
Nu mai pierde timpu si fi mai direct.
In rest ce sa-ti spun, CURAJ si mult succes!
Frate ca sa te trezesti la realitate pune-te si citeste Scrisoarea V Mihai Eminescu ca sa te lamuresti cum e cu fetele (fara suparare) http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/scrisoarea5.php e oleaca lunga da merita cititaL:) si da fii mai direct cum zice Roby maine e prea tarziu.
Pai daca atunci cand vede alt baiat pleaca fara ca macar sa-si ia ramas-bun inseamna ca nu te place si doar se joaca cu tine sau poate exista o mica urma de simpatie dar trebuie conturata.incearca sa o abordezi altfel.de exemplu unui baiat i-a placut de mine in clasa a 6a si in primul semestru din clasa a 7a.tot statea pe langa mine si facea unele gesturi ca sa-mi8 dea de inteles ca ma place.si eu intr-un an si jumatate nu am realizat asta! IMI PARE ASA RAU! parca eram oarba, si totusi roata s-a intors.acum as vrea sa se mai uite la mine asa cum se uita atunci dar nu o mai face.O SA REGRET ASTA TOATA VIATA MEA! poate asa e si in cazul tau.nu stiu incearca sa i-o spui, poate ca nu-si da seama.dar nu o lua din prima cu te iubesc, vrei sa fim impreuna. spune-i ca-i draguta, incearca sa aflii mai multe despre ea chiar de la ea si vezi daca si ea te place. poti observa asta dupa felul in care se comporta, du[a cum iti vorbeste! Iti urez multa bafta si sper sa iti fie de folos sfaturile mele!
Justme99 întreabă:
misauratcuviata întreabă: