| Anonim31189 a întrebat:

Cum sa mai rezistam noi astia care nu le spunem persoanei iubite ca o iubim? Pur si simplu mor cand o vad ca vb cu altu sau ca se simte bine cu altu!
Nu pot,nu pot sa-i spun ca o iubesc,suntem prieteni foarte apropiati,dar se pare ca ea nu vede ca o iubesc,sau vede,si ma amageste,ca atunci cand e cu mine da semnale de flirt, dar cand vine el imediat pleaca si nici nu ma mai baga in seama.
Asa ca vazand ce se intampla plec acasa sau prin oras sa-mi inec amaru"in diverse rahaturi, dar oare ma intreb observa ca plec de fiecare data cand face asta? oare o fi observat?

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Prin faza "dar cand vine el imediat pleaca si nici nu ma mai baga in seama" se inteleg multe,chiar nu e cazu s-o mai lungim.
Pe viitor cand iti place de o fata si crezi ca o iubesti,spune-i si ei ce simti.
Poate sentimentul e reciproc, poate o sa ai parte de un refuz, dar incerci macar.
Net-ul nu e o rezolvare, primesti doar sfaturi orientative.
Nu mai pierde timpu si fi mai direct.
In rest ce sa-ti spun, CURAJ si mult succes!

| Memecy a răspuns:

Frate ca sa te trezesti la realitate pune-te si citeste Scrisoarea V Mihai Eminescu ca sa te lamuresti cum e cu fetele (fara suparare) http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/scrisoarea5.php e oleaca lunga da merita cititaL:) si da fii mai direct cum zice Roby maine e prea tarziu.

| LittleLady a răspuns:

Pai daca atunci cand vede alt baiat pleaca fara ca macar sa-si ia ramas-bun inseamna ca nu te place si doar se joaca cu tine sau poate exista o mica urma de simpatie dar trebuie conturata.incearca sa o abordezi altfel.de exemplu unui baiat i-a placut de mine in clasa a 6a si in primul semestru din clasa a 7a.tot statea pe langa mine si facea unele gesturi ca sa-mi8 dea de inteles ca ma place.si eu intr-un an si jumatate nu am realizat asta! IMI PARE ASA RAU! parca eram oarba, si totusi roata s-a intors.acum as vrea sa se mai uite la mine asa cum se uita atunci dar nu o mai face.O SA REGRET ASTA TOATA VIATA MEA! poate asa e si in cazul tau.nu stiu incearca sa i-o spui, poate ca nu-si da seama.dar nu o lua din prima cu te iubesc, vrei sa fim impreuna. spune-i ca-i draguta, incearca sa aflii mai multe despre ea chiar de la ea si vezi daca si ea te place. poti observa asta dupa felul in care se comporta, du[a cum iti vorbeste! Iti urez multa bafta si sper sa iti fie de folos sfaturile mele!