Eu am 16 ani si o mama care a pus mana pe aparatu de ras dupa 20 de ani, in fiecare vara ma simt oribil cu "superbele" mele picioare paroase, de asta ce zici? ma plang, tata o sustine, in loc sa nu se bage, colegele mele nu au observat niciodata parul, dar nu ma simt eu bine, cred ca trebuie sa gasim totusi o metoda de convingere, va pup, cu tot cu podoaba mea...
Parerea mea. e prea devreme mai asteapta un pic, iar dupa ce incepi sa te epilezi, in nici un caz cu lama (Gillette sau ce stiu eu.) pentru ca va fi foarte des pe urma. Epileaza-te ori cu ceara ( tine mai mult ) ori cu un aparat ( eu am Braun, e chiar bun ). :*
Ehh,si eu m-am epilat la 12 ani si m-a lasat maicamea pana la urma a aceptat faza e ca nu ii puf ii par pentru ca sunt si fete mai dezvoltate la 12 ani pana si la 11.Si te sfatuiesc sa nu folosesti crema de epilat deoarece are multe chimicale.
Pai Eu am 12 ani. Aveam parul pe picioare imens.Mama la fel nu vroia sa ma lase sa ma epilez.Dar i-am explicat ca imi e rusine cand merg la scoala si ma dezbrac in vestiar...Si atunci mi-a luat benzi Veet si m-am epilat Singura.A durut putin. Fudoi
?
Mie mi se pare foarte normal sa te epilezi pe picioare! Pana la urma ai 12 ani! Si eu am 12 ani si anul acesta m-am epilat pentru prima data....chiar era nevoie! se vedea foarte urat!
Eu zic sa ii explici mamei tale cu calm ceea ce simți si ca iti dorești foarte mult asta! Daca ai colege care deja sau epilat pe picioare ai pute sa le dai exemplu mamei tale! Fa-o sa înțeleagă ca nu mai suntem pe timpuri...si ca acum nu mai sunt copiii sa se epileze la 18 ani!
Eu am reușit sa o conving!
Daca nu iti reușește nimic din tot ce ți-am spus încearcă sa o sacai(poate va merge
Pai uite. eu la varsta de 13 ani. cand i-am cerut mamei mele sa ma lase sa ma epilez.ea mi-a zis ca inca sunt prea mica. si eu nu am ascultat-o.Asa ca intr-o zi m-am epilat fara sa stie ea.mda in fine ea a vazut ca eu sunt epilata.dar nu mi-a reprosat nimic cu asta.nu avea ce sa-mi faca pentru simplu fapt ca m-am epilat