| Milayaa a întrebat:

Cum sa-mi conving parintii sa-mi ia si mie un telefon..am unul insa nu e chiar cel mai bun...toti de la mine din clasa au dar eu.ce pot sa ii spun parintilor ca sa mi-l ia...

Răspuns Câştigător
| Cracker a răspuns:

Uimestei cu ceva fa-leun cadou surpriza si ei vor fi bucurosi de asta, spune ca nu mai poti sa traiesti fara telefonhappy

10 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mai ai frati?

| Milayaa explică (pentru MasterOfDisaster):

Daa.un frate mai mare.el e la facultate si pot sa ma consider un singur copilhappy

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Milayaa):

Da, dar parintii tai nu trebuie sa il ajute si pe el?
Adica, nici eu nu am avut niciodata telefoane foarte performante (acum am 16 ani), haine multe si frumoase, etc. etc.
Eu am invatat foarte bine ca sa ii fac pe parintii mei sa fie mandrii. Si nu le-am cerut niciodata cea mai mult.
Nu stiu ce situatie ai tu acasa, dar poate parintii tai nu isi permit sa iti ia un telefon performant, care sunt destul de scumpe. Apoi normal ca iti va trebui si creditul in fiecare luna, poate l-ar lua cu abonament (ca la liber e foarte scump) si ar fi mai o cheltuiala.
Ai putea sa fi mai intelegatoare, si sa nu le ceri parintilor. Oricum, nu ii face pe colegii tai mai destepti sau mai buni (lucruri care conteaza enorm) daca au un telefon cat 10 salarii in Romania.

| LolaLollita a răspuns:

Nu te gandesti ca poate nu isi permit asta? O sa ajungi la banii tai candva si vei vedea ca iti va fi greu sa scoti fiecare leu din buzunar.

| LegionarulRoman a răspuns:

Vrei neaparat sa sugi banii parintilor?

| SairiaBlock a răspuns:

Cu ce te ajută dacă o să îţi ia cel mai tare telefon?!
Te-ai gândit vreun pic dacă părinţii tăi au posibilităţi să-ţi ia? Chiar crezi că telefonul tău este prima problemă a lor?
În fiecare lună apar modele noi de telefoane, aşa că oricum nu ai cum să ţii pasul, doar dacă îţi permiţi câte un telefon nou în fiecare lună, ceea ce mi se pare foarte exagerat.
Şi eu îmi doresc unul nou (momentan am unul cu tastatură querti, sau cum se scrie), însă nu pun pe primul plan telefonul; am alte priorităţi.
Ia mai gândeşte-te înainte să zici că al tău nu e chiar cel mai bun şi că toţi din clasă de la tine au. Tu nu trebuie să fii ca toate oile!
Şi dacă ai telefon nou mai bun, gen S3 sau Iphone, te face mai tare? Draga mea, prietenii adevăraţi stau cu tine şi fără să ai telefoane d-astea.

Dacă totuşi ţi morţiş să fii în aşa zisul trend, ca toţi papagalii de altfel, strânge TU bani şi cumpără-ţi. Astfel, ai să vezi că banii nu se fac şi nu se strâng aşa uşor.

O zi bună! Şi învaţă să judeci mai bine lucrurile înainte.

| Milayaa explică (pentru SairiaBlock):

Mersii...mam gindit la asta sigur ca daa..si ai dreptate insa fata de ceilalti.dar las-o..meeersi:*

| SairiaBlock a răspuns (pentru Milayaa):

Sper că am putut să te ajut cât de cât. Să conştientizezi anumite lucruri. Şi am citit ca mai ai un frate care e la facultate. Pfff...mai multe cheltuieli pe capul părinţilor, bănuiesc.

Oricum, îţi ţin pumnii ca în curând să ai un telefon nou, performant. :*

| Rxtt a răspuns:

Pai daca nu ii poti convinge mai bine munceste pentru el. P.S. :Crede-ma, o sa fi mult mai multumit asa!

| Valy_Alex_1997 a răspuns:

Fa un pact cu ei, de preferat la note la scoala''imi luati telefon daca am media peste x'' si la sfarsitul anului, gandeste-te 2 medii normale, firesti pentru tine care adunate si impartite fac nota x.si e super usor sa pui materiile pe o foaie si sa le dai niste numere de la 1 pana 10 care adunate sa faca Y care impartit la 18 sa dea x, dupa le treci in carnet, si gata.