Niciodata n-am putut intelege treaba asta.
Fetele sunt tot oameni, exact ca tine si ceilalti baieti. Nu-s zeite, nu-s iele, aveti acelasi statut, deci nu ai niciun motiv sa ai emotii.
Inteleg sa ai emotii cand vorbesti cu Președintele, dar colega ta de clasa are acelasi statut, sunteti oameni amandoi, aveti aceeasi varsta deci... care e faza?
Eu iti recomand sa te apuci de citit, asa nu te vei mai bloca, deoarece ai mai multe cuvinte la tine.
Cand te intreba ce faci ii spui si tu ca faci bine si acum incepi conversatia, o intrebi si tu ce face si dupa continui cu diferite subiecte din filme, seriale, intreab-o ce-i place ca sa stii ce sa o intrebi.
Fa-ti putin curaj si o sa fie bine, spor la treaba (nu uita regula de baza, comportate intotdeauna frumos cu ea, respectuos, niciodata sa nu fi taran, badaran)
Indiferenta e cea mai importanta, imagineaza-ti ca in fata ta e un prieten si nu acea fata cu care vorbesti. Calmeaza- te, totul e o iluzie in lumea asta, fa TOT CE VREI! spune orice, chiar si prostii, nu te place te duci la alta. Vorbesti cu 10-50-150 de fete, nu te plac, continua. Omul evolueaza si se schimba pe tot parcursul vietii, invata sa gresesti si apoi vei ajunge mare
Fratilor, eu aici nu vorbesc de fete de care imi plac. Vorbesc de orice fata asa. De exemplu o fata imi zice,, ai o cerneala"? si eu ma emotionez.
Te calmezi, iti amintesti ca-s oameni ca tine, iar apoi probabil te-ar ajuta sa te tot pui in situatii in care sa vorbesti cu fetele.
Cel mai bun mod de a scapa de o astfel de frica e sa te expui la ea cat mai mult ca sa vezi can-ai de ce sa te temi.
Eu aveam un fel de frica de vorbit la telefon cu nescuti din cadre din astea profesionale, gen sa sun sa ma programez sau sa cer informatii despre ceva, fata in fata n-am probleme dar la telefon mereuma simteam inconfortabil, la un moment dat am tot fost nevoita sa fac chestia asta si acum nu mai am problema asta, mi-a trecut. Deci expune-te.
VulpeaDinUmbra întreabă: