Daca sunt complet impotriva acestei idei, nu poti decat sa astepti pana cand implinesti 18 ani si nu mai ai nevoie de acordul acestora. In plus, e bine sa mai astepti o perioada, in special daca ideea ti-a venit brusc si daca nu esti 100% sigur ca ti-l doresti si ca te va reprezenta si peste 10 ani.
Banană,gusturile o să ți se schimbe și la o anumită vârstă ai să regreți că ai un tatuaj prostesc. Oricum, dacă vrei să-l faci mai bine așteaptă doi ani.
Vreau sa-mi scriu pe brat " My mind is my kingdom", nu este prostesc si nu cred ca o sa regret...
Daca-l faci acum si mai tarziu regreti? Eu zic sa te mai gandesti. Este ceva permanent si la varsta asta ar trebui sa te mai gandesti.
Stiu exact cum te simt. daca vrei iti poti face un tatuaj intr-o zona unde nu se prea vede.dar fi atent/a ca acel tatuaj nu se mai poate sterge deci ai grija faci ceva ce sa semnifice ceva important,. Oricum daca afla parintii de facut nu o sa mai aibe ce sa iti faca dar Totusi pentru varsta ta esti destul de mic/a
deejay întreabă:
MorenytaShuttUp întreabă: