Daca patinezi super bine cu siguranta esti remarcat. Daca ai o cazatura haioasa sau grava cu siguranta esti remarcat. Daca ai nu stiu ce costum care te scoate in evidenta, toti ochii vor fi pe tine. Intrebarea este: vin lucrurile de la sine? Ca fata nu as face primul pas. M-as asigura doar sa fiu remarcata, daca si numai daca am descoperit un motiv concret si nu abstract. Daca esti atent la tot ce e in jur si sentimentul pe care il transmiti e corespunzator, cineva te va aborda. De ex. un golan, deoarece ceea ce exprimai era: sunt disperata, te distrez fara sa conteze ce esti. Trebuie sa se vada ca sunt cu cineva. Sa le atrag atentia celorlalti ca sunt curtata, sunt o valoare. E prea mult de psihanalizat. Oricum nu exista bine sau rau, ci buna sau proasta inspiratie.
Hahaha acum 2 ani am invatat sa patinez. am avut cateva super cazaturi, ce mai buna a fost cand am cazut peste un super tip:X. m-a ajutat sa ma ridic m-a tinut de mana m-a intrebat esti bine, te doare ceva, vrei sa iesim dupa pationar... i-am raspuns nu, si pe urma imi zice hai sa patinam amandoi, asa inveti mai bine. si uite asa am invatat sa patinez:X. saracu baiat dar nu am cazut intentionat.
Pai exact, daca stii sa patinezi bine, ai putea ajuta pe persoana respectiva daca el nu stie prea, bine si de acolo dezvolti un subiect de discutie si te poti prezenta. Daca baiatul stie sa patineze si tu nu prea cu siguranta daca esti atragatoare, si zambesti la el, asi va da seama si va reactiona in trun fel sau altul. Eu sunt mai timid, si daca o fata ar zambi la mine...ma inrosesc si pun capul in jos...acum depinde
Multumesc pentru raspunsuri, insa eu ma refeream cum sa-mi fac o gasca de prieteni, nu neaparat sa caut un partener. Ma voi duce in alt oras vacanta ce urmeaza, la niste rude, si nu cunosc pe nimeni de varsta mea, este patinoar si imi place sa patinez, nu sunt experta insa ma descurc. Ma gandeam sa abordez pe cineva care sa stie sa patineze cu spatele si sa ii spun sa ma invete si pe mine, insa nu stiu daca nu i se va parea aiurea genul asta de abordare... De aceea am pus intrebarile astea, sa aflu daca voi ati fi la patinoar, cu gasca, si ar veni spre voi o tipa/un tip si s-ar baga in seama ca sa se imprieteneasca cu voi, ce replica/mod de abordare vi s-ar parea cool si ce ar parea penibil?
anonim_4396 întreabă: